Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Niyazi Hoca Veda Etti

Niyazi Hoca Veda Etti

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Niyazi Asil Önal`ın tayini çıktı.

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Niyazi Asil Önal`ın tayini çıktı.
1998 yılından beri ilçemizde eski ismiyle Atatürk İlköğretim, yeni ismiyle Nerime Yükesel İlkokulu`nda görev yapmakta olan beden eğitimi öğretmeni Niyazi Asil Önal, Ocaklar Orta Okuluna tayin oldu.
16 Yıldır ilçemizde aynı okulda öğretmenlik görevi icra eden Niyazi Asil Önal, kendi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla öğren cilerine veda etti.

Önal veda mesajında şu ifadelere yer verdi "Öğretmenliğe başlayalı daha dün gibiydi. Dolu dolu, tam 16 yıl olmuş. Başlangıçlar güzel, ayrılışlar zor, Tanışmalar heyecanlı ama gidişler hep acı olmuştur.
Beni, ailemi ve sanıyorum ki tüm çalışma arkadaşlarım ve de en değerli öğrencilerimi, Şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken,
Ocaklar Ortaokulu sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyorum. 16 yıllık öğretmenlik süreci içinde sizlere iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi, İnsanın ve insanlığın değerini, birbirimize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı, kısacası vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrettim.
Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde, gururlu ve bir o kadar da hüzünlü şekilde 15.Ekim.1998 yılında başladığım, Atatürk ilköğretim Okulu, ardından Nerime Yüksel Ortaokulu olarak toplam 16 yıldır çalıştığım okuluma veda ediyorum. Bayrağı ise sevdiğim bir öğretmen ağabeyime devrediyorum. Bizler, bir mevsimlik çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyoruz.
Başkalarının da geçtiği gibi, ancak, mevsimler bitse de, Bizler başka iklimlerde yeni çiçekler yetiştireceğiz.
Benim öğretmenliğe başlamamda, olgunlaşmasında, hatalarımda, doğrularımda,
Hep yanımda olup bana destek olan en başta Aileme, öğretmenlerime, İdarecilerimize ve tüm öğrencilerime teşekkür ediyor…..
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden canı gönülden öpüyorum. Sizlere olan sevgim ve saygım hiçbir zaman bitmeyecek, sizler kalbimin bir köşesinde daima yaşayacaksınız.
Umarım sizlere layık olabilmişimdir. Saygılarımla"
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Niyazi Hoca Veda Etti
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli