Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Nokta? transferler yapıldı

?Nokta? transferler yapıldı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Sözeri: ?Ümraniyespor ve Akhisarspor maçlarımız çantada keklik değil?

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ?Bu hafta oynayacağımız Ümraniyespor maçı zor geçecek. Ancak 90 dakikayı 3 puanla kapatıp, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz? dedi.
Bordo-beyazlı takımın başına 5 puandayken geldiğine işaret eden Sözeri, şu değerlendirmede bulundu:
?Göreve geldikten sonra ilk üç karşılaşmada başarılı sonuçlar alamadık. Daha sonra yaptığımız teşhis ve tedaviler yerini buldu. Tuzlaspor maçıyla birlikte çıkışa geçtik. Bu çıkışı tüm camia olarak gerçekleştirdik. Ancak işimiz bitmedi. Puantaj olarak şu anda iyi yerde gözüküyoruz. Aşağıdaki takımlarla aramızı açtık. Bu arada yukarıdaki takımlarla ise aramızdaki puan makası daraldı. Biz lige hep maç maç bakıyoruz. Uzak ara ligde kalmamız hemen hemen kesin gibi. Şimdi önümüzde iki önemli maç var. Üst üste oynayacağımız Ümraniyespor ve Akhisarspor maçlarını kimse çantada keklik gibi görmesin. Bu hafta karşılaşacağımız Ümraniyespor, belli bir standardı olan, iyi bir kadroya sahip bulunan bir takım. Güçlü bir kadrosu var. Karşılaşma kendi sahamızda ama seyircimizin olmaması nedeniyle çok önemli bir avantajımız yok. Zor bir maç olacak. Çünkü maçlar kağıt üzerinde değil, sahada oynanarak kazanılıyor. Bu iki maçta alacağımız sonuçlar, ligdeki hedefimizi daha yukarı çekebilir. Belki ilk iki, ya da play-off neden olmasın? Çünkü bu ligde yer alan takımların daha çok puan kayıpları olacaktır.?
?NOKTA? TRANSFERLER YAPTIK
Ara transfer döneminde takımın ihtiyaçları doğrultusunda ?nokta? transferler yaptıklarını vurgulayan Sözeri, şunları söyledi:
?Bu transferleri ben istedim ve yönetim kurulumuz ile uyum içinde yaptık. Kısıtlı transferler yaptık. Çünkü yönetim kurulumuz ile birlikte eğer 5-6 transfer yaparsak, bu durumun bir aile olarak gördüğümüz Bandırmaspor´umuzu bozacağını düşündük.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Nokta transferler yapıldı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli