Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Nono Tüy Dökücü İle Kökten Çözüm

Nono Tüy Dökücü İle Kökten Çözüm

Epilasyon gibi her türlü acılı yöntemi denediniz ama tüy sorununuzdan kurtulamadınız mı? Düzensiz yapılan temizlenme işlemleri sonrasında tüylenme sorununuz giderek yayılmaya mı başladı? O halde <a hrefhttp://www.nonorollontuydokucu.com/ target_

Epilasyon gibi her türlü acılı yöntemi denediniz ama tüy sorununuzdan kurtulamadınız mı? Düzensiz yapılan temizlenme işlemleri sonrasında tüylenme sorununuz giderek yayılmaya mı başladı? O halde nono ile tanışmak için neyi bekliyorsunuz? Tüm bu sorunlarınızı ortadan kaldırabilecek kalitede üretilmiş olan bu ürün sayesinde acılı seanslara ve dağılma sorununa son vereceksiniz. Öncelikle kıl köklerinizi yumuşatacak olan serumu sayesinde zaman içerisinde kıllarınız tüy halinde çıkmaya başlayacak. Bu sayede temizlik esnasında yaşadığınız acılarda son bulmaya başlayacak.

İncelmeye başlayan tüyler zaman içerisinde kendiliğinden dökülmeye başlayacak. Aynı zamanda tüy dökücü sayesinde de acılı ağda seanslarına da son vereceksiniz. Sadece ürünü sürüp 5 dakika sonra yıkayacak ve tüylerinizin yok olduğunu göreceksiniz. Ürün ile gönderilen nono serumda tüylerin daha uzun sürede çıkmasına sizler için yardımcı olacaktır.

Sınırlı sayıda üretildiği ve sadece tanıtımını sağlayıp sizlere sunabilmek için geçici olarak yapılan kampanyalı satışı ile nono roll on kullanımı fiyatı sadece 69 TL olarak sizlere sunulmaktadır. Ancak tekli alımlarda kargo ücreti sizlere ait olarak gönderilmekte ve ekstradan 5 TL kargo ücreti ödemek durumunda kalırsınız. Bunun yerine hem devamlı kullanabilmek hem de stok sorunu ile karşı karşıya kalmamak için 2 adet ve üzeri tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem kargo ücreti ödemezsiniz, hem de adet arttığı için daha uygun fiyatlar ile nono ürününe sahip olabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli