Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Nüfus Müdürünün sıra dışı çalışması

Nüfus Müdürünün sıra dışı çalışması

Havran ilçe nüfus müdürünün sıra dışı çalışmaları dikkat çekiyor. Hani bazı haberler vardır, sadece fotoğraflık olarak eline çekiç veya fırça alırlar çalışıyormuş pozu verirler. Ama bu müdür başka müdür. Çünkü bu müdür 7 gün çalışıyor.

Havran ilçe nüfus müdürünün sıra dışı çalışmaları dikkat çekiyor. Hani bazı haberler vardır, sadece fotoğraflık olarak eline çekiç veya fırça alırlar çalışıyormuş pozu verirler. Ama bu müdür başka müdür. Çünkü bu müdür 7 gün çalışıyor. Göstermelik değil candan çalışıyor. Çünkü Havran`da nüfus müdürlüğünün yeri değişiyor. Çalışkan müdürü Cumartesi-Pazar çalışmasını sürdürüyor.
Yoğun çalışma temposuyla dikkatleri üzerine çeken Nüfus Müdürü Dayı, ``Havran nüfus müdürlüğünün Havran adliyesi binasına taşınacak olmasından dolayı gece gündüz seferber oldum. En kısa zamanda yeni yerimizde yurttaşlarımıza hizmet vermek istiyoruz. Onun için usta ile birlikte Cumartesi - Pazar günleri de işçi elbiselerimi giyerek çalışıyorum. Hiçbir memurumu çalışmak zorunda bırakmadım.
Çünkü bu iş gönül işi, hafta sonlarını devletimizin hizmet kurumunda çalışmak beni dinlendiriyor. Çalışmayı çok seviyorum dedi.
Havran`ın gelecek 50 yıllık nüfusunu arşive alacak
Havran Nüfus Müdürü Erhan Dayı, Havran nüfusunun bundan 50 yıl sonrasına yetecek şekilde mükemmel bir arşiv saklama sistemi kazındırdığını hatırlattı. Tamamı raylı ve kilitli olan bu teknolojik arşivin Havran ilçesine 50 yıl yeteceğini belirten Dayı, Arşivin Havran ilçesine kazandırılmasında büyük rol oynayan Havran eski kaymakamlarından Sinan İnaltekin`e de teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı