Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Numan Kurtulmuş, Balıkesir´de düzenlenen ?Gençlik Zirvesi´nde

Numan Kurtulmuş, Balıkesir´de düzenlenen ?Gençlik Zirvesi´nde

GKB tarafından Balıkesir´de ?Türkiye´nin Geleceği? temasıyla gençlik zirvesi düzenlendi.

GKB tarafından Balıkesir´de ?Türkiye´nin Geleceği? temasıyla gençlik zirvesi düzenlendi.
Türkiye´nin dört bir yanından gelen Gençlik Kuruluşları Birliği (GKB) üyesi 500 genç, fikirlerini beyan etmek ve önümüzdeki 1 yılın planlamasını yapmak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin destekleriyle 7 Eylül Cumartesi günü Balıkesir´de buluştu.
Gençlik Zirvesi, açılışında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençleri Kuvayı Milliye şehri Balıkesir´de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, şöyle konuştu: ?Hepimiz bir dönem genç olduk ve gençliğimizde neler yaptığımızı kendimiz biliyoruz. Hayatta önemli taşlar vardır. Hepimizin farklı ilgi alanları, becerileri var. Bir yerel yönetici olarak sürekli gençlerle bir araya geliyoruz. İnşallah, Balıkesir´de çok güzel kararlar alırsınız.?
Toplantıda, ?Türkiye´yi Geleceğe Taşımak? konulu bir sunum gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, toplantıya büyük destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a teşekkür etti.
Milli Mücadelenin sembol kenti olan, Balıkesir´de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek konuşmasına başlayan Kurtulmuş, ?Bugünün Türkiye´sinin şartlarında, geçmişle geleceği birleştirdiğimizde 5 temel iddiamız var. Birincisi; Türkiye´nin istikrarlı ve güçlü bir ekonomiye sahip olması için mücadele etmek. İkincisi; güçlü bir demokrasinin olması, diğer üçü de; toplumsal istikrar, devlet ve millet kaynaşması olmasıdır.? diye konuştu.
Gençlik Zirvesi´ne, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş´un yanı sıra, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Yavuz Subaşı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeleri ile Türkiye´nin dört bir yanından gelen Gençlik Kuruluşları Birliği üyesi gençler katıldı.
Gençlik Zirvesi´nde gerçekleştirdiği sunumun ardından; AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı´nı ve Balıkesir Valiliği´ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı da makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Yılmaz, Kurtulmuş´a Balıkesir ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında brifing verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli