Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ö. Faruk Ahlatlı, Yeni Malatyaspor´da

Ö. Faruk Ahlatlı, Yeni Malatyaspor´da

Bandırma´nın yetiştirdiği yetenekli oyunculardan ve başarılı teknik adamlardan Ömer Faruk Ahlatlı, Süper Lig´de yer alan Yeni Malatyaspor´un alt yapısının başarısı için görev yapacak. Ahlatlı, sarı-siyahlı kulübün U-17 teknik sorumluluğu görevini üstlendi

Bandırma´nın yetiştirdiği yetenekli oyunculardan ve başarılı teknik adamlardan Ömer Faruk Ahlatlı, Süper Lig´de yer alan Yeni Malatyaspor´un alt yapısının başarısı için görev yapacak. Ahlatlı, sarı-siyahlı kulübün U-17 teknik sorumluluğu görevini üstlendi.
Faruk Ahlatlı, Yeni Malatyaspor Kulübü, Altyapı Geliştirme Teknik Sorumluğunu üstlenen Balıkesirli Mesut Dilsöz´ün ekibinde görev yapacak.
AHLATLI KİMDİR
Ömer Faruk Ahlatlı, 1968 yılında, Bandırma´da doğdu.
Futbola 1982 yılında, Bandırmaspor´un altyapısında başlayan Ahlatlı, 1986´da, bordo-beyazlı takımda profesyonelliğe adım attı.
1989-1990 sezonunda, Karacabeyspor forması altında mücadele eden orta alan oyuncusu Ahlatlı, profesyonel futbolculuk yaşamını daha sonra Tokatspor ve Mustafa Kemalpaşaspor´da sürdürdü.
Faruk Ahlatlı, ardından amatörlüğe dönüş yaparak formasını giydiği Etispor´da futbolculuk yaşamını noktaladı.
2000 yılında, Bandırmaspor profesyonel takımında Talat Evren´in yardımcısı olarak görev üstlenen Ahlatlı, yaşanan başarısızlığı ardından küserek, teknik adamlık serüvenine 5 yıl ara verdi. Ardından Erdekspor´da görev alan Ahlatlı, 2009 yılında getirildiği Bandırmaspor Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu görevini 10 yıl sürdürdü.
Evli ve bir erkek çocuk babası olan Ömer Faruk Ahlatlı, UEFA ELİT A diploması taşıyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Faruk Ahlatlı Yeni Malatyaspor
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu