Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ocaklar Mahallesi spor kompleksi ihale aşamasında

Ocaklar Mahallesi spor kompleksi ihale aşamasında

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde 2009-2014 döneminde Erdek Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Aysan ve Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Ceyhun Mırız olmak üzere Balıkesir'e giderek burada Balıkesir Gençlik Hizmetle

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde 2009-2014 döneminde Erdek Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Aysan ve Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Ceyhun Mırız olmak üzere Balıkesir’e giderek burada Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, Erdek Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan’ın döneminde projelendirilen yatırımların son durumları hakkında bilgi alındı.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan’ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti iktidarı olarak ciddi yatırımlar yaptıklarını, 2009-2014 yılları arasında Erdek’te Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Aysan’ın o gün gösterdiği gayretli çalışmaları sayesinde Erdek’te önemli eksikliği hissedilen kapalıspor salonunun ilçe halkına kazandırıldığını söyledi.

Bu tesisin ilçeye kazandırılmasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, Erdek Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan ve Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarının inkar edilemez boyutta olduğunu aktaran Sever, “Erdek’te herkesin artık bizde de olsun diye sık sık dile getirdiği kapalıspor salonunun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
500 kişilik Kapalı Spor Salonunu bugün öğrencilerin keyifle kullandığını belirten Sever, 2009-2014 yılları arasında Erdek Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Aysan’ın bölgemize kazandırılması için başlattığı çalışmaların bugün ne durumda oldukları hakkında bilgi almak için Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ettiklerini ifade etti.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ise, Erdek’te gelen konuklarına yaptığı konuşmada, Balıkesir genelinde 236 futbol kulübüne Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından spor malzemeleri yardımında bulunulduğunu bildirdi.
Aslan: “Ocaklar Mahallesi Spor Kompleksi ihale aşamasına geldi”
Erdek Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan döneminde Erdek-Ocaklar Mahallesi için projelendirilen ‘İçinde çim futbol sahası yer alan spor kompleksinin’ ihale aşamasına geldiğini konuklarıyla paylaşan Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlhan Aslan, Bandırma İlçesine bağlı Edincik Mahallesi’ne de yapılacak bir çim sahanın yapım işi ihalesinin gerçekleştiğini ve kısa zamanda Edincik Mahallesindeki çim sahanın yapımına başlanacağını belirtti.
Aslan, Ocaklar ve Edincik Mahallelerine yapılacak içinde çim sahalarında yer aldığı spor kompleksleri tamamlandığında her iki mahallede de gençlerin spor aktivitelerinin artacağına dikkat çekti.
Aslan’ın verdiği bilgilerden sonra söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ve tüm ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Erdek’te kapalı spor salonu yapımıyla başlayan ve bağlı mahallelerle sürecek yatırımlar noktasında kendilerine destek veren AK Parti Hükümetine teşekkür eden Sever, “AK Parti iktidarından sonra hakikaten önemli yatırımlar yapıldı. Cumhuriyet döneminden bu yana yapılan yatırımlar, AK Parti iktidarı döneminde üçe katlandı. Amacımız Balıkesir ve bağlı tüm ilçelerimizdeki gençlere tüm imkanlarımızı seferber ederek spor yapabilmelerine imkan sağlamak olup, hükümetimizin spora ve sporcuya verdiği önem, yaptığı yatırımlar halkımız tarafından sevinçle karşılanmaktadır” diyerek sözlerini noktaladı.
Haber : Tuncay Ertan



Hasan
14.01.2015 11:47:37
Spor salonu neredeyse ilçenin dışında. Öğrenci sporcuların salona gelebilmesi problemli. O salonun yapılması için kesilen onlarca zeytin ağacı katledildi. Salon duvarlarında rütubet, zemininde bozulmalar v.s. Sizin yapacağınız iş bu kadar olur!

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false