Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ocaklarda trafik kazası

Ocaklarda trafik kazası

Ocaklar Beldesinde pazarın kurulduğu alana yakın bir noktada iki özel aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

Ocaklar Beldesinde pazarın kurulduğu alana yakın bir noktada iki özel aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. 
Ocaklar`dan Narlı Köyü istikametine gitmek üzere hareket eden 16 AV 923 plakalı özel oto ile 54 YL 334 plakalı özel oto çarpıştı. 
Kazaya karışan araçlardan birinin LPG`li olması nedeniyle Erdek Beledi-yesi İtfaiye Müdür lüğü`ne ait bir arazöz hızla Ocaklar Beldesi`nde kaza yerine ulaşıp, olası bir yangına karşı tedbir aldı.
Edinilen bilgiye göre; Sürücü Bülent D. (39) yönetimindeki 54 YL 334 plakalı özel araç, Ocaklar`da Pazar alışverişi yapıp Narlı köyüne gitmek üzere hareket eden sürücü Bayram S. (70) yönetimindeki 16 AV 823 plakalı özel oto ile Pazar yerine yakın bir noktada çarpıştı.
Meydana gelen kaza sonrası, 16 AV 923 plakalı araçta bulunan sürücü Bayram S. İle yanındaki yolcu eşi Makbule S. (70) ile kazaya karışan 54 YL 334 plakalı diğer aracın sürücüsü Bülent D. (39) ve araçta yolcu olarak bulunan Kubilay E. (35), sürücünün oğlu Oğuzcan D. (15) hafif şekilde yaralandılar. 
Yaralılar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaza yerine çağrılan 112 acil ambulanslar ile tedavileri yapılmak üzere Erdek Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralılardan Oğuzcan D`nin başından darbe alması nedeniyle Bandırma Devlet Hastanesi`ne sevk edildiği öğrenildi.
Polisin, kazayla ilgili soruşturması sürerken, her iki araç sürücüsünü birbirlerinden davacı olduğu kaydedildi.
Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli