Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ocaklarspor Manyası geçti... Ocaklarspor: 3 Manyas Bld.Spor. 1

Ocaklarspor Manyası geçti... Ocaklarspor: 3 Manyas Bld.Spor. 1

Balıkesir Marmara Gurubu 1.Amatör Küme maçında, Ocaklarda oynanan Ocaklarspor-Manyas Belediyespor maçında gülen taraf ev sahibi Ocaklarspor oldu.

Balıkesir Marmara Gurubu 1.Amatör Küme maçında, Ocaklarda oynanan Ocaklarspor-Manyas Belediyespor maçında gülen taraf ev sahibi Ocaklarspor oldu. Baştan sona büyük bir mücadele içinde geçen maç da fırsatları iyi değerlendiren Ocaklarspor hem üç gol attı hem de üç puan olarak bu ligde bende varım dedi.
Maçı: Ayhan Ende, İsmail Çıvga, Mustafa Altıntaş hakem üçlüsü yönetti.
Ocaklarspor. Erhan, Şahan, Mustafa, Hikmet, Gökçe, Sercan, Emirhan, Mehmet, Görkem, Aytaç, ve Erdal on biri ile maça başladı.
Goller: Hikmet dk.48,Mehmet dk.55, Emirhan dk.68
Manyas Belediyespor: Ferdi, Erkal, Emrah, Hayati, Servet, Erhan, Niyazi, Hakan, Emre, Hakan, ve Gökhan on biri ile sahadaydı.
Gol: Hakan dk.49
Maça oldukça genç bir ekiple başlayan konuk takım Manyasspor maçın ilk çeyreğinde iyi top çevirdi. Özellikle Hakan, Servet ve Gökhan hem çabuk hem de biraz yardımsever oynayınca ev sahibi takıma hiç şans tanımadılar. Hatta biri 12 diğeri 25. dakikalarda iki de önemli atakları oldu Manyasspor`un. Bu yarıda Ocaklarspor oldukça etkisizdi. Emirhan iyi çalıştı ama Aytaç ve Görkem bu yarıda oyuna katkı yapmayınca ilk yarı genellikle bir orta alan mücadelesinde 0-0 tamamlandı.
İkinci yarıda oyuna ağırlığı koyan taraf ev sahibi takım oldu. Gol de hemen ikinci yarının başında kornerden gelen topa Hikmet`in çok şık kafa vuruşu ile geldi 1-0. Golden hemen sonra ileri bir vuruşla topu Ocaklar kalesine taşıyan Manyasspor hiç beklemediği bir anda Hakan`ın top takibi sonucu kaleci Erhan`ın topla gereksiz oynaması ile kazandı 1-1. Erhan`dan seken topu hemen yakalayan genç Hakan topu boş kaleye gönderince oyun 1-1`e taşınmış oldu.  Beş dakika sonra bu kez sahneye Mehmet çıktı ve skoru 2-1`e taşıdı. Bu dakikalardan sonra Manyasspor Ocaklar kalesine yüklenmiş olsa da neticeyi değiştirebilecek golü bulamadı. Ediz`in de oyuna girmesi ile Ocaklarspor daha düzenli oynamaya başladı. 68.de ev sahibi takımın kazandığı bir serbest atışta Emirhan`ın son derece güzel vuruşu ile top köşeden ağları bulunca maçın skoru da belli oldu 3-1.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli