Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ocaklarsporda hedef yeniden 1. Lig

Ocaklarsporda hedef yeniden 1. Lig

İlk haftası 3-4 Mart 2013 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak olan Balıkesir Bölgesi 2. Amatör Futbol Liginde mücadele verecek Ocaklarspor, yeniden 1. Amatör Lige yükselmeyi hedefliyor.

İlk haftası 3-4 Mart 2013 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak olan Balıkesir Bölgesi 2. Amatör Futbol Ligi`nde mücadele verecek Ocaklarspor, yeniden 1. Amatör Lig`e yükselmeyi hedefliyor.
Ocaklarspor Kulübü Başkanı Necati Yavaş, 2. Başkan Ali Cantimur, yönetim kurulu üyesi Mehmet Cantimur ve genel kaptan Ahmet Özdemir, ağırlığını Ocaklar beldesi gençlerinin oluşturduğu bir takımla geçen yıl düştükleri 1. Amatör Lig`e yeniden dönmeyi hedeflediklerini belirttiler. Ocaklarspor Kulübü yöneticileri, 1970 yılında Granitspor ismiyle kurulup, daha sonra Ocaklarspor ismini alan kulüplerinin geleceğinin sağlam temeller üzerinde yükselmesi için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını açıkladılar. 
Ocaklarspor takımı antrenörü Haydar Akyüz de, bu sezon kadrolarını Erdekspor`dan transfer ettikleri Mehmet, Müslüm, Selim ve İsmail, İstanbul Karagümrük`ten Fatih ve eski futbolcuları Yenal ile güçlendirdiklerini vurgularken, şunları söyledi:
"Bu yıl, seyircimize zevk veren, kaliteli futbol sergileyeceğimizi şimdiden söyleyebilirim. Öncelikli hedefimiz, centilmence mücadele vererek, başarıyı yakalamaktır. Öncelikle kendi beldemizden yetişen genç oyunculara yer veriyoruz. Ligde mücadele edecek diğer takımlara da başarılar diliyorum."          Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli