Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Oda başkanları bilgilendirildi?

Oda başkanları bilgilendirildi?

Güney Marmara Şoförler ve Otomobilciler Odalarının Başkanları Gönen´de toplandı.

Güney Marmara Şoförler ve Otomobilciler Odalarının Başkanları Gönen´de toplandı.
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Genel sekreter Mehmet Özbinici ile S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Necatı Elmas, Güney Marmara Bölgesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlarının Gönen´de düzenledikleri bilgilendirme toplantısına katılmak üzere Gönen İlçesine gitti. 

Güney Marmara Şoförler ve Otomobilciler Odalarının Başkanları, Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı´nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya gelerek şoför esnafının sorunlarını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen bürokratlarla görüşme imkanı buldular.
Toplu taşımacılıkta yaşanılan sıkıntılar, sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunularak çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin, şoför esnafının sorunlarını hep birlikle uzlaşma yoluyla çözeceklerini dile getirdi.
Toplantı sonrası gazetemize bilgi veren Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, toplantının amacını, ?Büyükşehir Kanunu´na göre değişen mevzuatla ilgili olarak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından görevlendirilen görevlilerin, şoförler ve otomobilciler odaları başkanlarını bilgilendirmek? olarak açıkladı.
Payal, ilimizde yaşanan ulaşım sektöründe ki sorunları dinlemek ve çözüm önerilerinin görüşülmesi amacını taşıyan bu toplantının çok verimli geçtiğini sözlerine ekledi.
Toplantıda; Erdek, Gönen, Bandırma ve Manyas Şoförler ve Otomobilciler Odalarının Başkanları hazır bulundu. Haber : Yüksel Şen



Anahtar Kelimeler: başkanları bilgilendirildi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false