Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Oda ve borsalar, Cumhurbaşkanlığı sarayında

Oda ve borsalar, Cumhurbaşkanlığı sarayında

Toplantıya Özlem Sarı´da katıldı

Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı, diğer Oda ve borsa başkanları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu, ?TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmayı sürdüreceğiz? dedi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde Oda ve Borsa Bas?kanları ile İstis?are toplantısında konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bu olağanüstü durum karşısındaki soğukkanlı tavrının ve bu zor süreçte bile ekonomiyi ön planda tutmasının iş dünyasının moralini ve çalışma şevkini artırdığını belirtti. ?Bizler, ülkemizin tüccar ve sanayicileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız? diyen Hisarcıklıoğlu, ülke ve millet olarak büyük bir badire atlatıldığını ifade etti.
İstişare toplantısına, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı´nın yanı sıra Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de katıldı.

Haber Merkezi



erdekli
10.08.2016 11:03:42
yalakalıkta son nokta.

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı