Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ödüllerini Defne bebeğe bağışladılar

Ödüllerini Defne bebeğe bağışladılar

Kazdağları'nda çıkan orman yangınında ve Güney Ege’de çıkan orman yangınlarında önemli görevler yerine getiren Edremit Belediye Meclis Üyesi Sedat Osmanoğlu ve belediye personeli Mehmet Bekçi, başarılarından dolayı birer Cumhuriye

Kazdağları'nda çıkan orman yangınında ve Güney Ege’de çıkan orman yangınlarında önemli görevler yerine getiren Edremit Belediye Meclis Üyesi Sedat Osmanoğlu ve belediye personeli Mehmet Bekçi, başarılarından dolayı birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. 
Geçtiğimiz aylarda Marmaris'te ve Kazdağları Güre mevkiinde meydana gelen orman yangınlarında görev yaparak başarı kaydeden itfaiye ve zabıta personelleri unutulmadı. Her iki yangında görev alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Edremit Grup Amirliği personeli ve Edremit Belediye Meclis Üyesi, TSSF Milli Takım Antrenörü Sedat Osmanoğlu'nun, İtalya Sardunya'da yapılan Dünya Şampiyonasına katılması nedeniyle, Eylül ayında yapılması planlanan ödül töreni, Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısına ertelenmişti. 
Sedat Osmanoğlu ve Kazdağları yangınında koordinasyon görevi yürüten Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Mehmet Bekçi, ödüllerini Belediye Başkanı Hasan Arslan'dan aldı. 
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan'a teşekkür eden Osmanoğlu ve Bekçi, Cumhuriyet altını hediyelerini Edremit’li SMA Tip 1 hastası Defne bebeğin ameliyatı için yapılan yardım kampanyasına bağışladıklarını açıkladı. Yapılan anlamlı bağış, izleyenleri duygulandırırken takdirle karşılandı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı