Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Öğrenci kavgası bir kişinin ölümüyle sonuçlandı

Öğrenci kavgası bir kişinin ölümüyle sonuçlandı

Balıkesirde okul önünde çıkan kavgada bir öğrenci göğsüne yediği tekme ile hayatını kaybederken, okul valilik kararıyla öğleden sonra tatil edildi.

Balıkesir`de okul önünde çıkan kavgada bir öğrenci göğsüne yediği tekme ile hayatını kaybederken, okul valilik kararıyla öğleden sonra tatil edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, dün öğleden sonra Sakarya Mahallesi`nde bulunan Atatürk Lisesi`nde meydana geldi. Teneffüste merdivenlerde karşılaşan Harun A. ve Şefik A.`nın (17) omuzları birbirine çarptı. İki öğrenci arasında çıkan ağız dalaşı önce yatıştırıldı. Okulun karşısındaki yeşil alanda buluşan iki öğrenci arasında tekrar çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şefik A.`nın attığı tekme, Harun A.`nın göğsüne isabet etti. Yere yığılan Harun A.`nın fenalaştığı görülünce olay yerine 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Bu arada okuldan bir öğretmen, 14 yaşındaki Harun A.`ya kalp masajı yaptı. Öğrenci 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastaneye giderken yolda hayatını kaybeden Harun A.`nın cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kesin ölüm sebebinin otopsinin ardından belirleneceği bildirildi.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın talimatıyla okul öğleden sonra tatil edildi.
Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, "Olaydan dolayı çok üzgünüz. Gencecik bir öğrencimiz hayatını kaybetti. Sayın valimizin talimatı ile çocukların olaydan kötü etkilenmemesi için okul öğleden sonra tatil edildi. Acılı aileye başsağlığı diliyorum" dedi.
Şefik A., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 
Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`ndaki otopsinin ardından merhumun cenazesi, dün Balıkesir`deki Zağnospaşa Camii`ne getirildi, öğlen kılınan cenaze namazının ardından Balıkesir Çınarlıdere Mezarlığı`nda toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false