Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Öğrenci taşıyan minibüs TIRla çarpıştı

Öğrenci taşıyan minibüs TIRla çarpıştı

Dursunbeyde öğrenci taşıyan servis minibüsü ile bir TIRın çarpışması sonucu bir öğrenci öldü, sekizi öğrenci olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

Dursunbey`de öğrenci taşıyan servis minibüsü ile bir TIR`ın çarpışması sonucu bir öğrenci öldü, sekizi öğrenci olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.
Sürücü Esat Saygı yönetimindeki 10 VT 487 plakalı TIR, Balıkesir-Kütahya Karayolu TOKİ evleri yakınındaki kavşakta, Dursunbey Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan Halil Çayır yönetimindeki 10 VR 466 plakalı öğrenci servis minibüsü ile çarpıştı.
Meydana gelen kazada, öğrencilerden Fatma Gök (13), kaza yerinde can verdi.
Kazada yaralanan öğrenci servis minibüsünün şoförü Halil Çayır ile yedek şoför Ali Yılmaz, servis minibüsündeki öğrencilerden Meryem Zıhtı, Ayşe Gülcihan, Emine İnci, Fatma Ünal, Semra Bulut, Mehmet Bulut, Derya Deniz ve Mesut Serpen tedavi edilmek üzere Dursunbey Devlet Hastanesi`ne kaldırıldılar.
Hayati tehlikesi devam eden servis minibüsü şoförü Halil Çayır ve yedek şoförü Ali Yılmaz ile öğrencilerden Meryem Zıhtı, Ayşe Gülcihan`a Dursunbey Devlet Hastanesi`nde yapılan ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi`ne sevk edildiler.
Kaza yapan servis minibüsünün, Dursunbey Yatılı Bölge İlköğretim Okulu`ndan Hacı Ömerler köyüne gitmek üzere yola çıktığı kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli