Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Öğrenci velilerine stres yönetimi semineri

Öğrenci velilerine stres yönetimi  semineri

Erdek Ticaret Odası tarafından davet edilen Eğitim Danışmanı Necdet Uygurer tarafından Sınav öncesi Öğrenci ve Aile için Stres Yönetimi ve Kariyer Planlama semineri verildi.

Erdek Ticaret Odası tarafından  davet edilen Eğitim Danışmanı Necdet Uygurer tarafından "Sınav öncesi Öğrenci ve Aile için Stres Yönetimi ve Kariyer Planlama" semineri verildi. 
Erdek Öğretmenevi`nde 12 Mart Çarşamba günü Eğitim Danışmanı Necdet Uygurer tarafından verilen seminere katılan öğrenci velilerine "Sınav öncesi Öğrenci ve Aile için Stres Yönetimi ve Kariyer Planlama" konuları hakkında bilgi verildi. Seminere öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Necdet Uygurer Kimdir? Uzman düzeyinde, yaşam ve profesyonel koçluk diplomalarına sahip olan sertifikalı bir koçluk eğitmenidir ve aynı zamanda usta uygulamacı ve sertifikalı eğitmen düzeylerinde NLP diplomalarına da sahip bulunmaktadır. (Certified Advanced Master Trainer Coach dahil 8 farklı koçluk ve Certified Advanced Master NLP Trainer dahil 6 farklı NLP diploması). Koçlukta uzmanlaştığı alanlar yönetici, iş ve satış koçlukları (executive coaching, business coaching, sales coaching) olup, satış dahil bazı koçluk eğitim ve hizmetlerini İngilizce vermektedir. Koçluk hizmeti verdiği yöneticiler 50 yaş grubunda satış üst yöneticileri ve 60 yaş grubunda yabancı sermayeli şirket genel müdürleridir. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı