Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Öğrenciler, Matematik İle Karikatür sanatını buluşturdu

Öğrenciler, Matematik İle Karikatür sanatını buluşturdu

Bandırma´da ?eTwinning Durakta Matematik Projesi ?Finali Karikatür Sergisi açıldı

Bandırma´da ?eTwinning Durakta Matematik Projesi ?Finali Karikatür Sergisi açıldı
Bandırma Cumhuriyet İlkokulu 3/G Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Raziye Güneş´in rehberliğinde dahil oldukları uluslararası ?eTwinning Durakta Matematik Projesi?nin finalini Karikatür Sergisi yaparak gerçekleştirdiler.
Eylül 2019 ayında dahil oldukları proje ile Azerbaycan, Arnavutluk, Romanya ve Türkiye de 81 il ve ilçelerinde proje ortaklarıyla çalışmalar yaptıklarını söyleyen proje koordinatörü açılışta yaptığı konuşmada şunları aktardı: ?Durakta Matematik öğrencileri projemiz sayesinde matematikle eğlenmeyi keşfetti. Onlar da matematiği diğer arkadaşlarına sevdirmek ve keyifle öğrenmenlerini sağlamak için hayal güçlerini kullanarak matematik bilgilerini özenle resmettiler. 3/G Sınıfı öğrencileri matematik ile karikatür sanatını buluşturdular. Bandırma´nın değeri Karikatürist Elif Üzdü Töz ile birlikte atölye çalışmaları yapıp karikatürü matematiğe uyarladılar. Tüm durakta Matematik öğrencilerin çizimleri proje yöneticileri tarafından arşivlendi. Bunların arasından her öğretmenin 2-3 öğrencisinin çizimleri seçilerek, durakta Matematik ortak öğrenci afişleri oluşturuldu. Afişlerin oluşturulmasına Bandırma Belediyesi destek verdi.? dedi.
Serginin açılışını Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Akgül, Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cüneyt Taşkın, Şehit Süleymanbey İlkokulu Müdürü Hasan Şahin birlikte yaptı. Haber: Ahmet Pesen
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli