Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Öğrenciler ?Temiz Erdek İçin Elele? Projesine imza attı

Öğrenciler ?Temiz Erdek İçin Elele? Projesine imza attı

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yürütülen proje çalışmalarından biri daha gerçekleştirildi.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yürütülen proje çalışmalarından biri daha gerçekleştirildi.
Okul Müdürlüğü´nce, Bengi Projesi kapsamında ikinci dönem başlatılan ?Temiz Erdek İçin Elele? projesinin devamı geri dönüşüm sergisiyle devam etti.
Temizlik bilincini her yönüyle aktarmayı, bu konuda bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan proje, çeşitli aşamalardan oluşuyor.
Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) tarafından çevre temizliği, Erdek Toplum Sağlığı Müdürlüğü tarafından öğrencilere; hijyen eğitimi seminerlerinin verilmesinin ardından okul içi temizlik konulu afiş ve slogan yarışmaları yapıldı.
?En temiz sınıf? uygulamalarıyla devam eden projede son olarak geri dönüşüm sergisi düzenlendi.
Öğrenci ve velilerin yaklaşık iki aylık bir çalışmayla hazırladıkları geri dönüşüm çalışmaları açılan sergiyle davetlilere sunuldu.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ın açılışını yaptığı sergi konuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Sergi açılışına katılan konuklarına proje hakkında bilgiler veren 18 Eylül Ortaokul Müdürü Cumhur Duru, projenin Fen Bilgisi öğretmenleri Elif Gümüşçü ve Bedriye Güngör tarafından hazırlandığını belirterek uzun süreli bir proje olduğunu açıkladı.
Bu projeyle öğrencilere temizlik bilincini tüm yönleriyle aktarmaya çalıştıklarını kaydeden Duru, velilerin de destekleriyle güzel bir çalışma ortaya çıktığını ifade etti.
Duru, konuşmasının sonunda; Serginin açılışına katılarak kendilerini onurlandıran İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, okul müdürleri, projenin mimarı öğretmenlere, destek ve katılımlarından dolayı velilere ve öğrencilere teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli