Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Öğrenciler fidan dikti

Öğrenciler fidan dikti

Orman Haftası etkinliği Erdekte de düzenlendi.

Orman Haftası etkinliği Erdek`te de düzenlendi.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın öncülüğünde Orman Haftası ile ilgili düzenlenen etkinlik Karşıyaka Beldesinde yapıldı.
Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında düzenlenen Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Karşıyaka Çok Programlı Lisesinde öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileriyle bir araya gelerek birlikte fidan dikildi.
Orman Haftası etkinlikleri dolayısıyla "Her Öğrenciye Bir Fidan" Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Orman İşletme Şefi Kadir Güler, Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı.  Saygı duruşu ve istiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Arif İriş yaptı. Anasınıfı öğrencilerinin şiirlerini okumasının ardından İstiklal Marşı okuma birincisine, 18 Mart Çanakkale Şehitleri adına yapılan Seyit Onbaşı koşusu birincileri ile Bahar Bayramı için düzenlenen voleybol turnuvası birincilerine ödüllerinin verilmesinden sonra protokol üyeleri ve öğrenciler kendilerine verilen fidanları dikmeleriyle program sona erdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false