Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi

Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi

Kaymakam Mustafa Demirelli karne törenlerine katıldı

Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Erdek Anadolu Lisesi ile İstiklal İlkokulu’nda karne dağıttı.
İlçe merkezindeki Anadolu Lisesi ile İstiklal İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Mustafa Demirelli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahadır Ergin ile öğrencilere karnelerini dağıttı.
Dağıtım töreninde öğrencilerle çok yakından ilgilenen Kaymakam Demirelli, karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulunup, tatillerini çok iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.
Demirelli “İnsan Hakları” konulu kompozisyon yarışmasında 2. olan öğrencinin ödülünü verdi
Erdek Anadolu Lisesi ve İstiklal İlkokulu’nda gerçekleşen 2014/2015 eğitim-öğretim dönemi yarıyıl tatili karne dağıtım töreninden sonra, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Etkinlikleri kapsamında, lise öğrencileri arasında düzenlenen “İnsan Hakları” konulu kompozisyon yarışmasında ikinci olan Erdek Anadolu Lisesi Öğrencisi Sinem Öztütüniş’e, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman tarafından gönderilen fotoğraf makinası ve teşekkür belgesi ödüllerini Kaymakam Mustafa Demirelli takdim etti. 

Karne dağıtım töreni sonunda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Demirelli, çocuklarımızın karne sevincine eşlik etmek için burada olduklarını söyledi.
Demirelli konuşmasında şunları kaydetti: “Çocuklarımız karne alacakları için çok mutluydular. Öğrencilerimizden yarıyıl tatilini güzel bir şekilde değerlendirme lerini istedim. Karne notu çok iyi olan öğrencilerimiz olduğu gibi karne notu iyi olmayan öğrencilerimiz de olacak. Ben buradan tüm öğrenci velilerimize şunu söylemek istiyorum. Çocuklarımızın karnesi iyi olmayabilir bu konuda onlardan duyarlı olmalarını ve meydana gelen başarısızlıkların nereden geldiğini oturup birlikte değerlendirmelerini istiyorum. Çün kü kötü olan karne notları ne onlar nede çocukları için bir son değildir.``



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false