Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Öğrencilere ders desteği için kurs verilecek

Öğrencilere ders desteği için kurs verilecek

Ayvalık´ta, Dersleri Destekleme ve Yetiştirme Kursları açılması konusunda protokol imzalandı.

Ayvalık´ta, Dersleri Destekleme ve Yetiştirme Kursları açılması konusunda protokol imzalandı.
Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile üç farklı noktada ilk, orta ve lise öğrencileri için kurslar açılacak.
Ayvalık Belediye Başkanlığı´nda düzenlenen imza töreninde, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve eğitimden sorumlu Meclis Üyesi Nusret Kantarcı hazır bulundu.
Protokol sonucunda Ayvalık Belediyesi hizmet binalarından, Türkan Sanat Kültür Merkezi, Altınova ve Küçükköy mahalleleri hizmet binalarında TEOG, YGS ve LYS´larına öğrenciler yetiştirilecek. Ders programı ise İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, eğitmen kadrosu da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek.
Eğitim ve öğretimin Ayvalık Belediyesi´nin en öncelikli konusu olduğunun altını çizen Başkan Gençer, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Halk Eğitim Müdürü Hilmi Özay ile eğitim konusunda tüm kurumlarla aracılık görevini üstlenen eğitimden sorumlu Meclis Üyesi Nusret Kantarcı´ya oluşturdukları işbirliğinden dolayı teşekkür etti.
İmzalanan protokolün ardından basına bilgi veren Ayvalık Kaymakamı N. Kemal Nazlı, ?Ayvalık´ta değerli bir eğitmen kadrosu var. Ancak son yıllarda mekân sıkıntısı yüzünden aksaklıklar yaşadığımızı ifade etmek istiyorum. Mekân sıkıntımızın Ayvalık Belediyesi tarafından çözülmesi bizi oldukça mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Eğitim ve Öğretim için tüm kurumların bir kez daha bir araya gelmesi, Ayvalık için önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli