Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Öğrencilere Yangın Güvenliği Eğitimi

Öğrencilere Yangın Güvenliği Eğitimi

Erdek İtfaiyesi Grup Amirliği tarafından, ilçemiz merkez ve bağlı mahallelerde eğitim-öğretim gören ilkokul 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yangın güvenliği bilinçlendirme eğitimleri veriliyor.

Önce okul içindeki salonda toplanan öğretmen ve öğrencilere, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın sırasında yapılması gerekenlerin anlatılmasının ardından, okul bahçesine çıkılarak yangın söndürme uygulaması gerçekleştiriliyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Erdek Grup Amiri Şükrü Kolverdi ve beraberindeki itfaiye personeli tarafından verilen eğitimlerde slayt ve sinevizyon gösterisi eşliğinde öğrencilere yangının çıkış nedenleri ve söndürme yöntemlerine ilişkin olarak kapsamlı bilgiler aktarılıyor.

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu ile başlayan eğitimler, Erdek Atatürk İlkokulu, Erdek İstiklal İlkokulu, Erdek Muzaffer Gürer Ortaokulu, Erdek Halitpaşa İlkokulu, Ocaklar Ortaokulu, Ocaklar İlkokulu, Karşıyaka Recep Ahmet Mercan Ortaokulu, Çakıl İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Tatlısı İlkokulu ve Ballıpınar İlkokulu ile sürdü.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli