Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğrenir Denetim Komisyonunda

Öğrenir Denetim Komisyonunda

Erdek Belediye Meclisinin AK partili üyesi Yılmaz Öğrenir Denetim ve İmar Komisyonuna seçildi.

Erdek Belediye Meclisinin AK partili üyesi Yılmaz Öğrenir Denetim ve İmar Komisyonuna seçildi.
Erdek Belediyesi`nin Ağustos 2012 ayı meclisinde Denetim Komisyonu ile İmar Komisyonuna birer kişilik üyelik seçimi vardı.
Belediye Meclisinin AK Partili üyesi, aynı zamanda Denetim ve İmar Komisyonu üyeliği görevini üstlenen Selçuk Acu`nun, meclis üyeliğinden istifa etmesiyle, meclis üyeliğinin yanı sıra Denetim ve Komisyon üyelikleri de düşmüştü.
Erdek Belediye Meclisinin Ağustos 2012 ayı toplantısında, Denetim Komisyonu ile İmar Komisyonuna birer kişilik üyelik seçimi için yapılan oylamada, meclisin AK Partili üyesi Yılmaz Öğrenir, gizli oyla yapılan seçimde, Denetim ile İmar Komisyonu üyeliği görevine getirildi.
Denetim ve İmar Komisyonu üyelik görevine seçilen AK Partili Öğrenir, sıcağı sıcağına gazetemize yaptığı açıklamasında; meclis toplantısında kendisini destekleyen veya desteklemeyen değerli meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.
Denetim ve İmar Komisyonunun artık bir parçası olduğunu belirten Öğrenir, üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacağından kimsenin şüphesi olmamasını istedi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli