Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtladılar

Öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtladılar

Edremit'te 75 kişi yıllar sonra ortaokul mezunu oldu.

Edremit’te 75 kişi yıllar sonra ortaokul mezunu oldu.
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen Açık Ortaokul eğitimlerinde sınavlarını başarı ile veren öğrenciler törenle diplomalarını aldılar.
Mezun olan 75 öğrenciye diplomaları Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın katıldığı törenle verildi.
Halk Eğitimi Merkezi’nim Alemizade Ek Binasında düzenlenen törende değişik yaş gruplarından öğrencilere diplomaları Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Belediye Meclis Üyesi Fahri Yaşar ve Merkez Müdürü İsmail Damar tarafından verildi.
Törende bir konuşma yapan Kaymakam Erguvan, öğrenmenin yaşı olmadığını belirtip ortaokul mezunlarının aynı şekilde liseyi de bitirmelerini istedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ortaokulu bitiren öğrencileri kutlayıp başarılar diledi.
Edremit Halk eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, Öğrenen Şehirler kervanında Edremit’i en önlere taşımının gayreti içinde olduklarını açıkladı.
Damar, “Merkezimiz bünyesinde devam açık ortaokulu kayıtlı 251, açık liseye ise 1478 olmak üzere toplam 1729 öğrenciye hizmet vermekteyiz” diyerek sözlerine ekledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı