Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğretmeninden başkan yardımcısına ziyaret

Öğretmeninden başkan yardımcısına ziyaret

Bandırma Belediyesi Başkan yardımcısı Ozan Onur, öğretmeniyle buluştu. Manyas İlk Okulundan mezun olan Bandırma Belediyesinin başkan yardımcılarından Ozan Onuru, makamında ziyaret eden öğretmeni Süheyla Basut, başkan yardımcısı CHPli Onura sürp

Bandırma Belediyesi Başkan yardımcısı Ozan Onur, öğretmeniyle buluştu.
Manyas İlk Okulu`ndan mezun olan Bandırma Belediyesi`nin başkan yardımcılarından Ozan Onur`u, makamında ziyaret eden öğretmeni Süheyla Basut, başkan yardımcısı CHP`li Onur`a sürpriz yaptı.
Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Basut, duygularını "29 Mart yerel seçimlerini takiben Bandırma Belediyesi başkan yardımcılığına getirilen öğrencim Ozan Onur`a, görevinde başarılar dilemek bugüne kısmetmiş. Öğrencimle birlikte olmak beni çok duygulandırdı. Ozan evladımın bende çok ayrı bir yeri vardır. Benim için kendisi minicik evladımdır. Onun başarılarını yakından takip ediyorum ve çok gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.
Öğretmenler başımızın tacıdır
Ellerinde büyüdüğü öğretmeni Süheyla Basut hanımefendinin kendisini ziyaret edecek olmasını öğrenmesiyle görüşme anını büyük bir heyecanla beklediğini, öğretmenini karşısında gördüğü andan itibaren çocukluk yıllarına geri döndüğünü dile getiren Onur, "İnsanoğlu olarak hepimiz tüm erdemleri öğretmenlerden öğreniyoruz. Bu bakımdan öğretmenlerimizi çok seviyorum. Öğretmenlerimiz geçmiş ile gelecek arasında kurulmuş en sağlam köprüdür. Ben de öğretmenime benim bugünlere gelmemde büyük emeği olduğu için huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık yarım saat süren sohbetin ardından, öğretmen Süheyla Basut ve eşi Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur`la birlikte anılarda yer almak üzere birlikte aynı karede yer aldıktan sonra vedalaşıp ayrıldılar.
Bilindiği gibi, Süheyla Basut, geçtiğimiz yıllarda Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`nde görev yapan başarılı doktorlardan Murat Basut`un annesi. Son olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde görev yaptıktan sonra emekli olan Basut, Erdek`e yerleşti. 2000-2005 yılları arasında MHP Kadın Kolları Başkanlığı görevinde de bulunan öğretmen Basut, bugünlerde MHP`de yaşanan siyasi gelişmeleri yakından takip edip ilgiyle izliyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli