Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Öğretmenlerden ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek yardımı

Öğretmenlerden ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek yardımı

Bandırma İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden örnek davranış.

Bandırma İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden örnek davranış.
İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Alkış, öğretmenlerin her ay maaşlarından verdikleri para katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin yiyecek ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.
Alkış, ?Her ay aşağı yukarı okul öğretmenlerinden 20-30 lira civarında bir para topluyoruz. 52 öğretmenimizin katkı sağladığı toplanan bu para ile ihtiyacı olan öğrencilerimize yardım ediyoruz. Yemek çıkarıyoruz. Devletin Taşımalı öğrencilerden 38 öğrencimize verdiği bir yemek var. Taşımalı öğrencilerin yanında biz kendimiz ayrıca Bandırma´dan gelen diğer ihtiyacı olan öğrencilere de bu topladığımız paralarla yemek veriyoruz. Ayrıca kantinde bazı arkadaşlar var onlarda yine bazı öğrencilere yemek veriyorlar. Her ay öğretmenlerden topladığımız paralarla çocuklara, okulda lokma yaptırıyoruz. Bu paralarla öğrencilerimiz ayda bir peyniri-zeytini-ayranı-helvası yanında lokma yiyor. Bu şekilde bu öğrencilere bir okul kültürü oluşturmaya çalışıyoruz.? dedi.
21-27 Mayıs tarihleri arasında ?Gençlik Haftası? düzenleyeceklerini bildiren Okul Müdürü Alkış, ?O etkinliklerde de hem kermesimiz olacak, hem lokma dağıtacağız. Bir hafta boyunca tiyatro, Türk sanat ve halk müziği konserleri ve çeşitli sportif yarışmalar yapılacak.? diye konuştu. Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli