Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ok, İYİ Parti Bandırma Teşkilatını ziyaret etti

Ok, İYİ Parti Bandırma Teşkilatını ziyaret etti

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İİYParti Kurucular Kurulu Üyesi Emekli Korgeneral Ali Laparta, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert´i ziyaret etti.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İİYParti Kurucular Kurulu Üyesi Emekli Korgeneral Ali Laparta, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert´i ziyaret etti.
Ziyarette, ilk sözü İl Başkanı Nedim Tuna aldı.
İYİ Parti´nin iki ay önce kuruluş çalışmalarına başladığını hatırlatan Tuna, şu açıklamalarda bulundu: ?Dün itibariyle 20 ilçemizde teşkilatlanmamızı tamamladık. Başkanlarını atadık. Bu vesile ile teşkilatlarımızı ziyaret edip, onlarla istişare edip fikirlerimizi anlatıyoruz. İYİ Parti olarak şunu savunuyoruz; ?Biz ne merkezin sağındayız, ne merkezin solundayız. Merkezin ta kendisiyiz.´ Biz ideolojimiz Türk Milletine hizmet etmek. Bu vesile ile yola çıktık ve partimizde görev alacak kimsenin siyasi gömleğini çıkarmadan, partimiz içersinde görev almasını arzu ediyoruz. FETO ve PKK Terör örgüt üyeleri haricinde bölücü olmayan, vatanperver, Atatürkçü, Milliyetçi, Demokrat, Ülkücü herkesi kucaklıyoruz. Hedefimiz 2019´dan sonraki belirsizliğe dur demek. 2019´da ki hedefimiz belli biz iktidar olmak istiyoruz.?
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Emekli Korgeneral Ali Laparta yaptığı konuşmasında ?Operasyon diyoruz, çünkü savaş değil, savaş ülkeler arasında olur. Silahlı kuvvetlerimizin gerçekleştirdiği operasyonun amacı, Suriye´deki terörist gruplardan DEAŞ, PKK veya YPG her ne isimde olursa olsun ülkemize tehdit olmaktan çıkarmak. Yani güvenliğimizi sağlamak. Dolayısıyla biz İYİ Parti olarak hiçbir şart olmaksızın, hiçbir koşut öne sürmeksizin icra edilen bu operasyonun sonuna kadar arkasındayız.? dedi.
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´ta konuşmasında kadınları kutladığına dikkat çekerek, ?Bu hareket kadın hareketidir. Bu hareketin ortaya çıkışı en az iki yıllık bir süreçtir. Bu süreçte maalesef Olağanüstü Hal şartlarında, her türlü baskıya, her türlü engellemeye, her türlü antidemokratik yasa dışı, hukuk dışı engellemelere rağmen Türk milletiyle İYİ Parti Türk milletinden aldığı güçle bir güneş gibi Bandırma´da, Türkiye´de açmıştır. Türkiye´yi ısıtmaya başlamıştır, aydınlatmaya başlamıştır. Sizlerin şahsında Bandırma´da, Balıkesir ve Türkiye´de İYİ Parti Allahın izniyle en az % 50 artı bir oy alacaktır. Biz Türkiye´ye, Türk milletine hizmet etmeye talip olduk. Yapılacak ilk seçimde de Allah´ın izniyle İYİ Parti Bandırma´da, Balıkesir´de ve Türkiye´de birinci olacak? dedi.
İyi parti seçimlere giremeyecek diyenlere de cevap veren Ok, ?İyi Parti seçimlere girecek. O korkakların, korktukları başına gelecek. Artık milleti aldatamayacaklar. Türkiye´de muhalefet yok ki diyenlerin uykuları kaçmaya başladı. Dün İYİ parti kurulamayacak diyorlardı, İYİ Parti kuruldu sayenizde. İYİ Parti seçimlere de girecek. İYİ Parti´nin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olacak. Hem de milletvekiliyle değil, 20 milletvekilinin imzasıyla değil, milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının noterden kendi cebinden ödeyeceği, paralarla milletin adayı olarak ilk seçimlerde sizlerin huzurunda sizlerden aldığı güçle yetkisi alacak? ifadesini kullandı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli