Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ok, Yılmaz´ın Balıkesirspor´a verdiği sözü tutmasını istedi

Ok, Yılmaz´ın Balıkesirspor´a verdiği sözü tutmasını istedi

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, zor günler geçiren Balıkesirspor hakkında yazılı basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, zor günler geçiren Balıkesirspor hakkında yazılı basın açıklaması yaptı.
Ok, açıklamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı yerel seçimlerde Balıkesirspor´a verdiği sözleri tutmaya davet etti.
TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor zor günler geçiriyor. Birçok oyuncusunun ödemelerini alamadığı için federasyona başvuru yaparak serbest kalmalarının ardından alınan kötü sonuçlar taraftarların tepkisine neden olmuştu. Taraftar gruplarının Balıkesir´in önde gelen siyasetçilerine serzenişte bulunması üzerine ilk açıklama İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´tan geldi.
Balıkesirspor´un adeta sahipsiz kaldığını ve görev başında bulunan yetkililerin seçim dönemi vermiş olduğu sözleri unuttuğunu öne süren Ok, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi: ?Bugün Balıkesirspor´un içerisinde bulunduğu durumun bir numaralı nedeni 5 yıldır şehri yöneten AK Partili siyasetçilerdir. Özellikle de Büyükşehir Belediye başkanlarıdır . Görev süremiz olan 2009-2014 yılları arasında Balıkesirspor´u hak ettiği yerlere el birliği ile getirdik. Daha önce pek örneğine rastlanmayacak şekilde her yıl bir lig atlayarak 3. Lig´den Süper Lig´e çıktık. O gün de kulübümüzün ekonomik sıkıntıları vardı. Hiçbir zaman sırt çevirmedik, kulak tıkamadık. Balıkesir´in aradığı birlik ve beraberlik ruhunu o yıllarda sağladık. Yetki ve sorumluluk Yücel Yılmaz´ındır. Bu sorumluluktan kaçarak, kulak tıkayarak, hedef şaşırtarak kurtulması mümkün değil. Bu işler billboardlara ?Yücel Başkan, BALKES Şampiyon´ yazdırmaya benzemez. Seçim meydanlarında BALKES üzerinden verdiğin sözleri tut.´´ Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli