Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Okul Müdür yardımcıları etik değerleri anlattı

Okul Müdür yardımcıları etik değerleri anlattı

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, BENGİ Projesi kapsamında ilçe genelini kapsayacak şekilde her iki dönem için planlanan ?Etik Değerler´ etkinliğinin bu dönemki bölümü okul müdür yardımcılarının sunumları ile devam etti.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, BENGİ Projesi kapsamında ilçe genelini kapsayacak şekilde her iki dönem  için planlanan ?Etik Değerler´ etkinliğinin bu dönemki bölümü okul müdür yardımcılarının sunumları ile devam etti.   

İki hafta önce tüm okullarda okul müdürlerinin sunumu ile başlayan ?Etik Değerler´ etkinliği, geçtiğimiz hafta okul müdür yardımcılarının sunumlarıyla sona erdi.
Planlanan etkinlikle, ilçemizdeki tüm okul müdür yardımcılarına, kendi kurumları dışındaki bir okulda öğrencilere sunacakları birer etik değerler konusu verildi.
Müdür Yardımcıları, 23-27 Aralık 2019 tarihleri arasında 5 gün boyunca devam eden etkinlikte, kendi kurumları dışında belirlenen okullarda ait oldukları etik değerler konuları hakkında öğrencilere seminerlerini verdiler.
İlkokullarda ?Empati, Duyarlılık, Vicdan ve Merhamet?, Ortaokullarda ?Sevgi, Saygı, Hoşgörü, Nezaket?, Liselerde ?Adalet, Tarafsızlık, Eşitlik, Güven? konuları Müdür Yardımcılarınca hafta boyunca işlendi.
Böylece bu dönem için bütün okullarda, Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcılarımızın sunumlarıyla iki hafta boyunca gerçekleşen ?Etik Değerler´ etkinliği tamamlanmış oldu.
?Etik Değerler´ etkinliği aynı planlama dahilin de farklı konuların sunumuyla 2. dönem iki hafta süreyle tekrar yapılacak.
Haber : Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli