Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Okul Müdürleri Toplantısı dün Yapıldı

Okul Müdürleri Toplantısı dün Yapıldı

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız başkanlığında, Erdek Milli Eğitim İlçe Müdürü ve tüm okulların müdürleri bir araya geldi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız başkanlığında, Erdek Milli Eğitim İlçe Müdürü ve tüm okulların müdürleri bir araya geldi.
İlçemizde faaliyet gösteren okul müdürleri ile dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya gelen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ilk yarıyıl eğitim dönemi hakkında bilgi edindi.
"Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu" olarak basına açıklanan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile tüm okulların müdürleri katıldı. 
Toplantıda 2012-2013 Eğitim - Öğretim yılı I.Dönemin değerlendirmesi başarı ve eğitim kalitesi yönünden okul müdürlerince yapıldı. 
11 Ocak 2013 tarihinde yapılan başarı tespit sınavı (BTS) değerlendirmesi ve başarıyı artırıcı bilgiler verildi. Okul müdürlerine değişen yönetmelik ve yasalarla ilgili açıklamalar yapıldı.
Daha sonra okul müdürleri tarafından okullarındaki sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.
Toplantı sonunda yaptığı değerlendirmeyi katılımcılarla paylaşan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Bir toplumun gelişmişlik düzeyi onun eğitim düzeyini de gösterir. Bilimde, ekonomide, kültürde, gelir seviyesinde bir adım öne geçmek isteyen toplumlar mutlaka eğitime çok önem vermeli ve her bireyin eğitim imkanına ulaşabilmesine imkan sağlamalıdır. Dolayısıyla eğitim seviyesinin yükseltilmesi birinci önceliğimiz olmalıdır" dedi.
Tüm gayret ve çalışmalarımız, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitim imkanı ve seviyesinin yükseltilmesi için olmalıdır şeklinde konuşan Kaygısız, "Bu amaç uğrunda çaba sarf eden öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında başarılar diliyorum" diyerek sözlerine son verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false