Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Okul önünde başlayan kavga okul bahçesine taştı

Okul önünde başlayan kavga okul bahçesine taştı

Burhaniye'de bir lisenin önünde başlayan kavga okul bahçesine taştı.

Burhaniye’de bir lisenin önünde başlayan kavga okul bahçesine taştı.
Okul bahçesine taşan kavgada, 19 yaşındaki A.P., iddiaya göre kendisine sopayla saldıran, amca çocukları olan 15 yaşındaki Ö.K. ve 23 yaşındaki Y.K.`yi okul kantininden eline geçirdiği bıçakla yaraladı. Okuldaki kavga anında panikle başını kapıya çarpan K.E. adlı kız öğrenciyle birlikte toplam 3 yaralı tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
Önceden husumetli A.P. ile Ö.K. ve Y.K. Burhaniye’de bir lisenin önünde karşılaştı. Aralarında başlayan sözlü atışma kavgaya dönüştü. Çevreden buldukları sopayla kendisine saldırılması üzerine lise içine kaçan A.P. okul kantininden edindiği bıçakla Ö.K. ve Y.K.`yi çeşitli yerlerinden yaraladı. Ayrıca okuldaki kavga anında kaçmaya çalışırken panikle kapıya çarpan ve başına darbe alan K.E. adlı bir kız öğrenci de yaralandı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri üç yaralıyı birden ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı.
Olayın ardından kaçan A.P.`nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polisin başlattığı soruşturma devam ederken, kavgaya bıçakla yaralanan Ö.K.`nin öğrenci olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli