Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Okul sporları uzun bir aranın ardından başlıyor

Okul sporları uzun bir aranın ardından başlıyor

Balıkesir’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim sezonu Okul Sporları faaliyetleri başlıyor.

Balıkesir’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim sezonu Okul Sporları faaliyetleri başlıyor. 
İsmail Akçay Atletizm Pisti Tırmanış duvarında 22 Kasım Pazartesi günü Spor Tırmanış müsabakası ile başlayacak. 
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakaları merkez ve tüm ilçelerdeki okulların takımları ile Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecek. 
Bu yıl da yoğun katılımla yapılması hedeflenen Okul Sporları; Basketbol, Futbol, Futsal, Hentbol ve Voleybol branşlarında başvuruların ardından fikstür çekimi yapılarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesi duyurular sayfasında yayınlandı.  
Takım sporlarında 23 Kasım Pazartesi günü ilk düdüğün çalacağı Okul Sporları Müsabakaları, Basketbol Genç Erkekler kategorisinde Gönen Özel Uğur Anadolu Lisesi ile Gönen Anadolu Lisesi Gönen Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Futbolda ise ilk maç Genç Erkekler kategorisinde Ayvalık Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Cunda MTAL takımları arasında Ayvalık Altınova Futbol Sahası’nda oynanacak. Voleybol Genç Kızlar kategorisinde Edremit Anadolu Lisesi ile Ülkü Muharrem Ertaş Anadolu Lisesi Edremit Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. 2021-2022 sezonunda 47 branşta yarışmalar yapılacak. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: sporları aranın ardından başlıyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli