Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Okullarda çevre düzenleme çalışmalarına başlandı

Okullarda çevre düzenleme çalışmalarına başlandı

Edremit Belediyesi tarafından eğitim ve öğretim sezonu öncesinde ilçede ki okulların bakım ve çevre düzenlemeleri yapılıyor.Edremit Belediyesi tarafından eğitim ve öğretim sezonu öncesinde ilçede ki okulların bakım ve çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Edremit Belediyesi tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı açılmadan önce okulların çevre düzenlemeleri yapılıyor. Edremit Şehit Hamdibey İlkokulu´nun bahçe düzenlemesi yenilenirken eğitim ve öğretime yine açılacak olan Mithat-Fethi Büyükdalgıç İlkokulu´nun tüm bahçe düzenlemeleri ile Zeytinli Ülkü Muharrem Ertaş Anadolu Lisesi´nde bahçe düzenlemesi ile bakım ve onarımları yapılıyor.
Sırası ile diğer okullarda ki eksiklerin giderilerek gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyleyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Genç nesillerin kaliteli ve daha modern ortamlarda eğitim görmeleri çok önemli. Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yaptığı çalışmaların yanında biz de imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın kendileri için iyi bir gelecek ve topluma yararlı bireyler olarak yetişebilmeleri için belediye olarak eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false