Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Okullarda zorunlu yer değişikliği

Okullarda zorunlu yer değişikliği

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile okul müdürlerinin zorunlu yer değiştirme atamaları sonuçlarını açıkladı.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile okul müdürlerinin zorunlu yer değiştirme atamaları sonuçlarını açıkladı. Bir süredir beklenen, lise ve ilköğretim okullarındaki müdür atamaları yapıldı.
Aynı okulda 5 yılını dolduran okul müdürleri 2010/2011 eğitim-öğretim döneminde yeni okullarında görevlerine başlayacaklar.
Açıklamaya göre başta Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü olmak üzere birçok okulun müdürleri değişti.
Erdek Halk Eğitim Merkezi`nin yeni müdürü Adnan  Arıuçar olurken, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Firikçi İstiklal İlköğretim Okulu Müdürlüğüne gönderildi.
Eğitim kurumu müdürlerinin zorunlu yer değiştirme suretiyle atamalarına ilişkin sonuç listesinin tamamı şöyle:
"Erdek Anadolu ve Erdek Lisesi`nin müdürleri değişmedi. Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü`ne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adnan Arıuçar, 18 Eylül İ.Ö. Okulu Müdürlüğü`ne Halitpaşa İ.Ö. Okulu Müdürü Zeki Bay, İstiklal İ.Ö. Okulu Müdürlüğü`ne Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Firikçi, Halitpaşa İ.Ö. Okulu Müdürlüğü`ne Ocaklar Beldesi İ.Ö. Okulu Müdürü Muzaffer Beyazıt, Atatürk İ.Ö. Okulu Müdürlüğü`ne Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nden Orhan Erik, Ocaklar Beldesi İ.Ö. Okulu Müdürlüğü`ne 18 Eylül İ.Ö. Okulu Müdürü N. Kemal Verim" atandı.
2010/2011 eğitim-öğretim dönemi öncesini kısaca değerlendiren Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bağlı okullarda öğretmen açığının bulunmadığını, bu yıl toplam 300 öğretmenin 4000 öğrenciye eğitim-öğretim vereceğini söyledi.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bağlı okullarda yapılan görev değişikliklerinin Milli Eğitim Bakanlığı`nın uyguladığı rotasyon gereği olduğunu hatırlatan Aslan, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda lise ve dengi okullar ile ilköğretim okullarında eğitim görecek tüm öğrencilerin ders kitaplarının dağıtımının ücretsiz yapılacağını kaydedip, kitap konusunda bir sıkıntı yaşanmasının söz konusu olmayacağını açıkladı.
Erdek Anadolu Lisesi`nin LYS_LGS`de başarısının % 50 olduğunu işaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, "Anadolu Lisemizin okul birincisi Sibel Sezer, sözelde aldığı 437 puanla Konya Selçuk Üniversitesi Edebiyat Bölümünü kazanmıştır. Yine bu okulumuzun 60 kişilik öğrenci kontenjanı dolmuştur. 2010/2011 eğitim-öğretim döneminin öğretmenlerimiz ve öğretmenlerimiz için çok iyi geçmesini temenni ediyorum." dedi.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı