Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Öldürmeden önce defalarca tecavüz etmişler

Öldürmeden önce defalarca tecavüz etmişler

Savaştepede akli dengesi yerinde olmayan Ramazan Çırakı dövüp, okul bahçesine atarak ölümüne neden oldukları iddiasıyla tutuklanan 3 kişinin, Çırakı öldürmeden önce defalarca tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

Savaştepe`de akli dengesi yerinde olmayan Ramazan Çırak`ı dövüp, okul bahçesine atarak ölümüne neden oldukları iddiasıyla tutuklanan 3 kişinin, Çırak`ı öldürmeden önce defalarca tecavüz ettikleri ortaya çıktı.
Geçtiğimiz Cuma günü saat 07.00 sıralarında, Savaştepe Lisesi Bahçesi`nde bir kişinin yerde yattığını görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, bilincini kaybeden kişiye müdahale etti ancak kurtaramadı. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.
Ölen kişinin Savaştepe`de yaşayan akli dengesi yerinde olmayan ve sürekli alkol alan Ramazan Çırak (43) olduğu tespit edildi. Okul yakınlarında terk edilmiş plakasız, seleli bir motosikletten şüphelenen polis araştırmasını bu yönde derinleştirdi.
Zanlıların ifadesi polisi bile şok ettirdi
Polis, motosikletin sahibi İ.B.`yi (28) sorguladı. İ.B. suçunu itiraf ederken, yalnız olmadığını, yanında A.M. (29) ve M.I.`nın (18) da bulunduğunu söyledi. Ramazan Çırak`ı, A.M.`nin evine götürdüklerini, burada defalarca tecavüz ettiklerini, daha sonra döverek okul bahçesine baygın vaziyette attıklarını belirtti. Bu ifade karşısında şaşıran polis, adı geçen iki şüpheliyi daha yakaladıktan sonra yapılan işlemlerin ardından toplam üç zanlıyı adliyeye sevk etti. 
Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından `Kasten adam öldürme ve nitelikli cinsel saldırı` suçlarından tutuklandı. Mahkeme çıkışında adliye çevresinde toplananlar A.M., İ.B. ve M.I.`ya büyük tepki gösterdi. Polis olası bir linç olayına önlem olarak geniş güvenlik tedbirleri aldi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı