Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

OLIVTECH ile EKOLOJİ İZMİR FUARI'NDA HAVRAN TANITILDI

OLIVTECH ile EKOLOJİ İZMİR FUARI

Havran ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Önder, 16 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İZFAŞ tarafından İzmir Uluslararası Fuar Alanında organize edilen

Havran ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Önder, 16 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İZFAŞ tarafından İzmir Uluslararası Fuar Alanında organize edilen Türkiye`deki tek ihtisas fuarı olan "Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojileri (OLIVTECH) ile İzmir Organik Ürünler (EKOLOJİ) Fuarına" katılıp Havran`ın Organik üretimi ürünlerini başarı ile tanıttıklarını söyledi.
26 ülke ve Türkiye`den on binlerce ziyaretçilerin gezdiği Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojileri (OLIVTECH) ile İzmir Organik Ürünler (EKOLOJİ) Fuarlarına Havran Esnaf ve Sanatkârlar Odası Standında Havran`ın Organik üretimi ürünleri olan zeytin ve zeytinyağı yanı sıra tarihi Havran Evleri, Çanakkale Savaşı Kahramanı Kocaseyit`i ile ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtıldı.
İZFAŞ tarafından İzmir Uluslararası Fuar Alanında organize edilen Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojileri (OLIVTECH) ile İzmir Organik Ürünler (EKOLOJİ) Fuarlarına 3. kez katıldıklarını açıklayan Havran Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Önder, "212 firmanın ürünlerini sergilediği fuarda Havran olarak Firma temsilcilerine doğal üretimlerimizi tanıttık. Havranlı Zeytin ve Zeytinyağı firmaları ülke çapındaki birçok firma ile ticari ve iş bağlantıları yaptı. Firmalar yeni pazarlara ulaşma fırsatı buldu. Üç yıldır hedeflerimiz de Türkiye genelinde tanıtım ve ticari bağlantılarımızı arttırmaktı. Amacımıza bu fuar sayesinde ulaştık. İleriki yıllarda yapılacak olan tüm fuarlara katılacağız" dedi
Türk organik sektörünün tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıdığını ve katılımları ile ticari olarak büyüme şansı yakaladıklarını, ilçenin organik üretimlerini tanıtımı için TV programına da katıldığını açıklayan Başkan Erdal Önder, Ünlü sinema sanatçısı ve Kocaseyit Filminin yapımcısı İsmail Gülnar ile birlikte Havranlı Kocaseyit Filminin galasının Havran`da yapılması ile alakalı görüş alışverişi yapıldığı ve Havran`ın tanıtımıyla alakalı projeler geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldığını söyledi.
Fuar alanındaki Havran Esnaf ve Sanatkârlar Odası Standını birçok tanınmış kişi ve firmalar yanında Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Ziraat Odası Başkanın ve AK Parti Havran İlçe Başkanı Emin Ersoy ile birçok Havranlı işadamı da ziyaret etti. 
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false