Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ölüme terk edilen at tedavi altına alındı

Ölüme terk edilen at tedavi altına alındı

Erdek´te ölüme terk edilen ata, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile Ahbap Platformu Başkanı ünlü sanatçılarımızdan Haluk Levent sahip çıktı.

Sahibi tarafından hastalandığı gerekçesiyle ölüme terk edilmiş at, Milletvekili Mustafa Canbey ile sanatçı Haluk Levent´in desteğiyle tedavi altına alındı.
İlçemiz Çuğra Bölgesinde boş araziye bağlı ve hasta olarak terk edilen at, Aysel Sengüder isimli duyarlı bir vatandaşın çağrısıyla kurtarıldı.
Sengüder´in sosyal medya hesabından yardım çağrısı yapması üzerine Haluk Levent´in başkanlığını yaptığı Ahbap Platformu veteriner göndererek, atın ilk tedavisi ve aşıları yapıldı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey de Sengüder´e ulaşarak, atın kurtarılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.
Canbey, ilgili birimlerle irtibata geçerek, atın tedavi için nakledilmesini sağladı. Çuğra Bölgesinde bir otobüs durağının karşısındaki boş arazide boğazından iple bağlı ve hasta olarak yatan at, ilk tedavisinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi´nde tedavi altına alındı.
Bu gelişmeler üzerine Hayvansever Aysel Sengüder "Kelimeler yaşadığım mutluluğu ifade edemez. Sesimizi duyup paylaşan herkese, ona kucağını açan Haluk Levent ile hemen beni arayan, nakli için bütün birimleri seferber eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey´e şükran ve minnetle" sözlerini içeren twitt atarak teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli