Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

On Eylül Üniversitesi Rektöründen Nevruz Bayramı mesajı

On Eylül Üniversitesi Rektöründen Nevruz Bayramı mesajı

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Nevruz Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, yüzyıllardır kutladığımız Nevruz Bayramı´nı baharın gelişinin, doğanın yeniden canlanmasının, arınmanın ve umut dolu başlangıçların sim

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Nevruz Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, yüzyıllardır kutladığımız Nevruz Bayramı´nı baharın gelişinin, doğanın yeniden canlanmasının, arınmanın ve umut dolu başlangıçların simgesi haline geldiğini hatırlattı.
?Nevruz Bayramı sadece baharı anlatmakla kalmamış bu coğrafyalar üzerinde nesillerdir süre gelen sevginin, barışın, birlik ve beraberliğin de simgesi haline dönüşmüştür? ifadelerine yer veren Prof. Dr. Özdemir, devamında şunları kaydetti: ?Baharda nasıl ki onlarca farklı renk yan yana geldiğinde göz alıcı bir manzara oluşuyorsa, bu farklı renkler sosyal hayatta da yan yana geldiğinde aynı göz alıcı manzara oluşmaktadır. Bu çok kültürlü ülkenin her bir şehrinde yaşayan vatandaşımız da bu renkliliğin ülkemizin zenginliği olduğunun farkındadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Nevruz Bayramı´nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberliğin pekiştiği, baharın güzelliği ile barış ve huzuru paylaştığımız tüm insanlık için güzelliklerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli