Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

On gün önce on gün sonra

On gün önce on gün sonra

Erdekte konut inşaatı yapan Kelebek isimli şirketin sahibi, her şeyi yerel yönetimden beklemenin yanlışlığına dikkat çekti.

Erdek`te konut inşaatı yapan Kelebek isimli şirketin sahibi, her şeyi yerel yönetimden beklemenin yanlışlığına dikkat çekti.
Erdek Yalı Mahallesi sınırları içinde bulunan Turgut Özal Bulvarı güzergahın da inşaat yapan bir firmanın sahibi, inşaat çalışmaları sırasında zarar verdiği tretuvarı kendi imkanlarıyla yenileyip, mahalle sakinlerden teşekkür aldı.
Turgut Özal Bulvarı ile Ihlamur Sokak kavşağının girişindeki fotoğrafın 10 gün öncesinin görüntüsü böyleydi. Sokağa giren veya sokaktan Bulvara giren araçların vurup, kırıp ve ardından öylece bırakıp giderken kalan köşe görüntüleri böyleydi.
Bahse konu köşe arsada yapı inşaatı yapını sürdüren Kelebek İnşaat sahibi olan Erol Kelebek, "Her şeyi yönetimlerden beklemek gibi alışkanlığımızın olduğunu iyi biliyorum ama hemen inşaatımızın önümüzde olan bu görüntünün değişmesi için de kendi şahsi imkanlarımızın kullanılmasını gerekli bulanlardanım. Yaptığımız çok büyük bir iş değil ama yaşadığımız kent için gerekli bir adım olduğunu düşünüyorum. Eğer imkanlarımız olursa böylesi küçük onarımların her zaman için toplumsal bir görev olarak yapılmasında fayda görüyorum" dedi.
Erhan Göçmen

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı