Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Onay, 3 aylık görev süresini değerlendirdi

Onay, 3 aylık görev süresini değerlendirdi

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Edindiğimiz tecrübelerimizi çalışmalarımıza yansıtmaya devam edeceğiz dedi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, "Edindiğimiz tecrübelerimizi çalışmalarımıza yansıtmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, düzenlendiği toplantıda 3 aylık görev süresini değerlendirdi.
Onay, geçen 3 aylık süre içerisinde Erdek`te partiye kayıtlı üye sayısında büyük artış yaşandığına dikkat çekti.
Parti Binası`nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile partililer katıldı.
Onay: "Başbakanımızı karşılama nezaketi gösteren herkese teşekkürler"
Toplantıda ilk olarak 3 ay gibi kısa bir süre önce göreve gelen yönetim kurulunun gerçekleştirdiği ziyaretler ile Başbakan Erdoğan`ın Balıkesir, Bandırma ve Erdek`e yaptığı ziyaret görüşüldü.
Toplantıda ayrıca, teşkilatlandırma çalışmaları hakkında katılımcılara slayt eşliğinde bilgiler verildi.
Onay: "Yeni yönetim partiye sevgi selini arttırdı"
AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay, göreve geldikleri günden bu yana ilçe merkezi ve Kapıdağ çevresinden kendilerine inanılmaz bir sevgi seli oluştuğunu net olarak gördüklerini katılımcılarla paylaştı.
Yeni yönetim kuruluna karşı oluşan ilgiye ve sevgiye layık olabilmek adına sorumluluklarının daha da arttığını ifade eden Onay, partiye üyelik başvurusunda yaşanan artıştan çok memnun olduklarını belirtti.
Bu ilgi ve sevginin kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğinin bilincinde olduklarını kaydeden Başkan Onay, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı olarak halkın kendilerine gösterdiği bu güveni boşa çıkarmayacaklarının altını çizdi.
Toplantının bir diğer ve en önemli gündem konusu ise Başbakan Erdoğan`ın Balıkesir, Bandırma ve Erdek`e yaptığı ziyaretiyle ilgiliydi.
Onay, 3 Mart 2013 Pazar günü önce Bandırma ardından Erdek`te Başbakan Erdoğan için düzenlenen mitinge, geniş bir katılım göstererek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı dinleme nezaketi gösteren Erdek halkına teşekkür etti.
Onay: "Halkımız Başbakanımıza gereken misafirperverliği gösterdi"
Belediye Başkanı, belediye meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerin büyük bir sınavı başarıyla verdiklerini belirten İlçe Başkanı Onay, kendilerine destek veren herkese minnettar olduklarını açıkladı.
Onay: "Üye sayımız 2000`e yaklaştı"
Onay, partiye üyelik başvuru taleplerinin her geçen gün arttığını, yeni oluşturulan AK Parti Erdek İlçe gençlik kollarının da ağırlığının her geçen gün giderek artacağını bildirdi.
Özellikle Başbakan Erdoğan`ın üzerinde önemle durduğu Türkiye`nin genç bir nüfusa sahip olması gerçeğinden hareket ederek artık gençliğimize sorumluluk vermenin zamanı geldi de geçti diyerek başta AK Partide başlatılan gençlik yapılandırmasının Erdek`te büyük ilgi gördüğünü ifade eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, partiye gösterilen teveccühün devamında, üyelik başvurusunda önemli oranda bir artış yaşandığını görmekten dolayı da ayrıca mutlu olduklarını vurgulayıp, gençlerin siyasete atılması yönündeki çabalarının aralıksız süreceğini özellikle ifade etti.
Onay, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü:
Sorunların çözümü sistemli çalışma ile olur
Aralık ayı içinde atama ile iş başına getirilen ekibimiz 3 ayını tamamlamıştır. Bizim birinci işimiz yönetim kurulumuzu belirlemekti. Meselelerin çözümünün sistemle oluşacağını biliyoruz, sistemli gittiğimiz zaman başarılı olacağımızı düşünüyorum. İş bölümü ile görevleri belirlenen yöneticilerimiz hızla görevlerinin özellikleri ve bulundukları konumdaki mevcut seviyeyi de belirlediler. Sorumlu arkadaşlarımız, konularıyla sorumlu arkadaşlarımız kendi konuları hakkında hızla bilgi edinip çalışmalarını yapmaya başladılar. Teşkilat çalışmaları gereği periyodik olarak sık sık yaptıkları toplantılarıyla ilçemizin genel istekleri doğrultusunda siyasi çalışmalarda yapmaya başladılar.
Güzel çalışmalarımız devam edecek
Partimizin teşkilat yapısını inceleyerek revize edilmesi gereken organlarımızı tekrar yenileme, revizyon işlemlerini planlayarak tamamladık. Bunlarla ilgili süreci hep birlikte takip ettik. Şu anda hep birlikte ister teşkilatımızın içinde olsun, ister teşkilatımızın dışında olsun güzel çalışmalarımız devam ediyor.
Gençlik Kolları Başkanımız İbrahim Karabatak`tır
Bu arada Gençlik Kollarımızla ilgili de hemen akabinde bir çalışma gerçekleşti. İbrahim Karabatak bu göreve getirildi. Kendisi meselelere dava gözüyle bakan bir kardeşimiz ona da aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bizimle birlikte bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. O da kendi ekibini daha çok güçlendireceğini düşünüyoruz. Faaliyetlerini Erdek adına, ülkemiz adına, insanlık adına, hizmet adına en üst noktada ve özellikle gelecekte bizim yerlerimizi işgal edecek olan arkadaşlarımız olma adına çok güzel günlerin beklediğini düşünüyorum. 
Topyekün Erdek için çalışıyoruz
Aynı zamanda Erdek İl Genel Meclis Üyeliği görevini de yürütmekte olmam sebebiyle, hangi köyümüze, hangi beldemize ne gibi hizmetler yapılabilir iyi biliyorum. Köylerimizin eksiklikleri hızla tamamlanıyor. Biliyorsunuz İl Genel Meclis Üyelerimiz özellikle Belediye sınırları içinde kamu binalarıyla ilgili tasarrufları temin ediyorlar. Kamu hizmeti yerlerini, imkanlarını tespit ediyorlar. Bu konuda çalışmaları her ay yapılan bu faaliyetlerde gösteriyorlar. Biz şuna emin olduk ki biz sık sık bir araya gelirsek ve birbirimizle istişare edersek, temas edersek, tebessüm edersek, Peygamber Efendimizin sünnetleri olan bu vazifeleri yerine getirirsek ki bizim altını çizdiğimiz en önemli hususlardan biri de muhafazakâr demokrat yapımız. Başarılı olacağımıza emin olduk ve bu yolda da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.
Halkımızın her türlü isteklerini tespit ediyoruz
Halktan gelen tüm problem ve istekleri tespit ediyoruz. Belirlenmiş bu problemleri kendimizi bir sivil toplum örgütü, bir teşkilatı gibi hissediyoruz. Onlar adına, milletvekillerimize, ilgili bakanlarımıza aktarma hususunda bütün faaliyetleri gerçekten sabır içinde, samimiyet içinde yerine getirme uğraşı veriyoruz. 
Tecrübelerimizi çalışmalarımıza yansıtacağız
Bu süreçten sonra da zamanında yapılacak olan seçimlerimize kadar faaliyetlerimiz bu şekilde devam edecek. Sabır, samimiyet, alçak gönüllülük içinde kibirlilik yapmadan iktidar partisinin şımarıklığını yaşamadan menfi bir dedikodu çıkmadan elimizden geldiğince en iyisini yapmaya gayret ettik yapmaya devam da edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır. İktidar partisi olarak, iktidar partisinin ilçe yönetimi, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, partimizin belde ve köy teşkilatları, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız olarak bundan sonraki süreçte meselelere en iyi şekilde sarılacağımızı herkes bilmeli. Bundan sonraki bir yılda tecrübelerimizi sahaya aktaracağımız zaman olacağını düşünüyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli