Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öncelik çocuklar için hazırlanan projeleri hayata geçirmek

Öncelik çocuklar için hazırlanan projeleri hayata geçirmek

Millet İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun, Türkiye´nin ve Bandırma´nın geleceği için çocukların sağlıklı bir şekilde yetiştirilmesinin önemine değinerek çocuklara yönelik projelerin öncelikli olduğunu söyledi.

Millet İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun, Türkiye´nin ve Bandırma´nın geleceği için çocukların sağlıklı bir şekilde yetiştirilmesinin önemine değinerek çocuklara yönelik projelerin öncelikli olduğunu söyledi.
Millet İttifakı ve CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun, projeleri konusunda bilgi vererek Bandırma´nın gelişimini ve sosyolojik yapıyı dikkate alarak çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
Sosyal demokrat belediyeciliği yaygınlaştıracaklarına dikkat çeken Tosun, toplumun farklı gelir düzeyine sahip kesimleri arasında fırsat eşitliği oluşturacaklarını vurguladı.
Özellikle çocukların sağlıklı gelişimi için kreş- gündüz bakım evi ve çocuk köyü projelerini en kısa sürede yaşama geçireceklerini belirten Tosun, bu projelerle ailelerinin ekonomilerine de katkı sağlayacaklarını belirtti. Tosun ?Bizim belediyecilik anlayışımızın temelini çocuklarımız oluşturuyor. Ne yazık ki çocuklarımız bizler kadar şanslı değil. Bizler sokaklarda, mahalle aralarında dilediğimizce oyunlar oynuyorduk. Ancak bugün aileler ?çocuğumun başına bir şey gelir´ kaygısı yaşıyorlar. Her gün yaygın basında okuduğumuz haberleri düşündüğümüzde de pek haksız sayılmazlar. Biz öncelikle 3 mahallemizde belediye kreşlerini yaşama geçireceğiz. Bu sayede kadınlarımızın iş yaşamına katılmasının önünü açacağız.? dedi.
Çocukların kaliteli zaman geçirebileceği bir diğer önemli projeyi ise ?Çocuk Köyü´ olarak açıklayan Tosun, ?Burada çocuklarımıza yönelik çeşitli aktiviteler yapılacak. Oyuncak müzesi, kapalı ve açık alanda çocuk oyun parkları, uygulamalı teknoloji laboratuarı, dinlenme alanları yer alacak. Çocuklarımız ve aileleri burada istediği gibi zaman geçirecek. Ayrıca çocukların babaları ve anneleriyle üretken zaman geçirmesini sağlayacağız. Bu köyde çocuklarımız anneleri ve babalarıyla teknoloji laboratuarında bilimle iç içe olabilecek. Dışarı çıktığında oyun oynayacak.? diye konuştu.
Meclis üyesi adayları ve projelerinin bir bütün olduğunu işaret eden Tosun, kendi alanında uzman meclis kadrosuyla projeleri yaşama geçireceklerini ve meclis üyelerinin kendi alanlarında projelere büyük katkılar sağlayacağını aktardı.
Tosun, ?Biz meclis üyelerimiz ile bu yola çıkarken herkesin kendi alanındaki projelere katkı sağlaması konusunda planlamalarımızı yaptık. Örneğin yıllardır Bandırma´da önemli eğitim hizmeti veren Fatma Sibel Salı hocamız kreşler-gündüz bakım evleri ve çocuk köyü konusunda önemli katkılar verdi ve vermeye devam edecek. Bizim her meclis üyemiz Bandırma´yı geleceğe taşıyacak yeteneklere ve birikime sahip. Biz belediye yönetimine, sosyal demokrasiye ekip çalışması olarak bakıyoruz. Ekibimizle birlikte Bandırma´ya değer katacağız.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli