Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ONUR AKIN, ALTINOLUK´TA BARIŞ TÜRKÜLERİ SÖYLEDİ

ONUR AKIN, ALTINOLUK´TA BARIŞ TÜRKÜLERİ SÖYLEDİ

Edremit Belediyesi tarafından "1 Eylül Dünya Barış Günü" nedeniyle Altınoluk Cumhuriyet Meydanı´nda Onur Akın konseri düzenlendi.

Edremit ilçesinde 1 Eylül Dünya Barış Günü´nde düzenlenen Onur Akın konserinde Belediye Başkanı Kamil Saka ve protokol mensupları gökyüzüne barış güvercinleri uçurdu.
Altınoluk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen konserde Onur Akın, yaklaşık 3 bin kişiye sevilen türkülerini seslendirdi.
Konser başında konuşan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Barışın sembolü zeytinin başkenti Edremit´ten tüm dünyaya barış mesajları yolluyoruz. Çünkü biz ?yurtta sulh, cihanda sulh? diyerek bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal´in askerleriyiz. Barış olur mu diyorlar? barış olur ve o barışı sağlayacak olanlar da bizleriz. Bizler birazcık fedakarlık yaparak biraz daha fazla çalışarak önce ülkemizde, Türkiye´de barışı sağlayacağız ardından bölgemizde ve dünyada barış adına atılması gerekli olan adımları atmak suretiyle dünyada barışı sağlayacağız? dedi.
Yaklaşık 3 saat sahnede kalan şarkıcı Onur Akın hem kendi bestelerini hem de sevilen türküleri seslendirdi. Anadolu Ateşi, Türkü yarışması birincisi Nilüfer Sarıtaş da konserde sahne alarak türküler seslendirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli