Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Onyedi Eylül Üniversitesi´nde yüz yüze çevrimiçi toplantı

Onyedi Eylül Üniversitesi´nde yüz yüze çevrimiçi toplantı

On Yedi Eylül Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Türkiye´nin farklı üniversitelerinden gelen ziyaretçilerini ağırladı.

On Yedi Eylül Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Türkiye´nin farklı üniversitelerinden gelen ziyaretçilerini ağırladı.
Yükseköğretim Kalite Kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında, ?Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Değerlendirme Takımı?ndan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nazım Elmas, Bursa Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Funda Coşkun ve Eskişehir Teknik Üniversitesi´nden Aslı Kaya Onyedi Eylül Üniversitesi´ni ziyaret etti.
Ziyaret programı çerçevesinde ?Değerlendirme Takımı Üyeleri? Sağlık Bilimleri Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi dekanları ve öğretim üyeleriyle bir araya gelerek bir dizi toplantı yaptı.
Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in eşliğinde gerçekleşen ziyaretler öğlen saatlerinde Gönen Meslek Yüksekokulu´nda yemekli toplantıyla devam etti. Ardından Yeni Senato Salonu´nda daire başkanlıkları ve koordinatörlük temsilcileri ile bir araya gelinerek birimler bazında temsilcilerden görüşler alındı.
Üniversitede düzenlenen ziyaretlerin yanı sıra, Hacettepe Üniversitesi´nden Prof. Dr. Aynur Ayşe Karaduman, Kocaeli Üniversitesi´nden Prof. Dr. Ümit Alnıaçık, Ankara Üniversitesi´nden Doç. Dr. Begüm Yurdakök Dikmen ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi´nden Ekrem Öztürk´ün oluşturduğu ?YÖKAK Uzaktan Değerlendirme Takımı? da eş zamanlı olarak sırasıyla Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, sonrasında üniversitenin Kalite Komisyon Üyeleri, üniversitenin lisans öğrencileri, Bandırma MYO Müdürü ve personeli, Uygulama ve Araştırma Merkezleri müdürleri ile son olarak daire başkanlarıyla çevrimiçi görüşmeler yapıldı.
Ziyaretlerin ikinci gününde ise, Değerlendirme Takım Üyeleri tarafından Rektörlük Senato Odasında değerlendirme takım çalışması yapıldı. Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık´ın Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektörlük Makamında gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Yeni Senato Salonu´nda Değerlendirme Takım Üyeleri tarafından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Prof. Dr. Celalettin Yanık´a ?Çıkış Bildirimi? sunumu gerçekleştirildi.
Ziyaret ve toplantılar, kapsamlı bir değerlendirme ve tavsiyeler ile son buldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı