Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Onyedi Eylül Üniversitesi´nin son 5 yılı değerlendirildi

Onyedi Eylül Üniversitesi´nin son 5 yılı değerlendirildi

Onyedi Eylül Üniversitesi´nin 2015-2020 Dönemi Tanıtım ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Onyedi Eylül Üniversitesi´nin 2015-2020 Dönemi Tanıtım ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in üniversitenin kuruluşundan bu yana 5 yıllık gelişim sürecini anlattığı program, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı ve Fikret Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Balıkesir İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tarık Hekimoğlu, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Mavi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Celalettin Yanık ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz´un katılımıyla gerçekleşti.
Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin 23 Nisan 2015 tarihinde kurulduğunu hatırlattı.
Ardından grafik ve fotoğraflarla üniversitenin tanıtımına devam eden Özdemir, ?Öğrenci sayımız hali hazırda 16.000 civarında, ancak 17 Eylül 2021 yılı itibariyle 19.000´e ulaşacak. Öğrenci sayımızın artmasıyla barınma ihtiyacı da artıyor. Acilen öğrencilerimiz için Bandırma´ya yeni yurtlar ve konutlar yapılması gerekiyor. Valimizden, milletvekillerimizden, başkanlarımızdan, ilgili kamu kurumu yöneticilerimizden ve Bandırmalı hemşerilerimizden bu konuda destek bekliyoruz.? dedi.
Pandemi dolayısıyla etkinlik sayısının azalmasına rağmen halen güzel etkinlikler yapmayı sürdürdüklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, konuşmasının son kısmında üniversite yerleşkelerinin farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları üzerinden mevcut ve inşaatı devam eden binalar hakkında detaylı bilgiler paylaşarak sunumunu tamamladı.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un konuşma yaptığı program, il ve ilçe protokol üyeleriyle günün anısına gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile son buldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı