Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde “VIII. Tarih Yazımı Çalıştayı” düzenlendi

Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde “VIII. Tarih Yazımı Çalıştayı” düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde, Tarih, Kültür ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-TAKSAM) koordinasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve tarihyazimi.org'un katkılarıyla VIII. Tarih Yazım

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde, Tarih, Kültür ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-TAKSAM) koordinasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve tarihyazimi.org'un katkılarıyla VIII. Tarih Yazımı Çalıştayı düzenlendi. 
 Açılış programı 5 Kasım Cuma günü başlayan çalıştayda, açılış konuşmaları VIII. Tarih Yazımı Çalıştayı Düzenleme Kurulu Başkanı İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşek ve Onyedi Eylül Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete tarafından yapıldı. 
Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen açılış oturumunda Tarih Vakfı Kurucu Üyesi ve Eski Başkanı Prof. Dr. İlhan Tekeli,  programa çevrimiçi olarak katılarak tarih yazımı üzerine önemli bilgiler paylaştı. İki gün süren çalıştay, açılış oturumunun ardından düzenlenen 6 oturum sonrasında kapanış ve değerlendirme toplantısıyla sona erdi.   
Haber Merkezi



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı