Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Orman ve Su Bakanlığı´ndan Balıkesir´e müjde üstüne müjde

Orman ve Su Bakanlığı´ndan Balıkesir´e müjde üstüne müjde

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir´e 8 gölet müjdesi daha verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir´de inşa edilecek 8 adet gölet projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı.
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Balya Kayapınar, Balya Orhanlar, Balya Gökmusa, Balya Dereköy, Balya Değirmendere, Dursunbey Odaköy, Altıeylül Sarıalan Dallımandıra ve Savaştepe Çavlu Göletleri için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendi.
DSİ Genel Müdürlüğü´nce düzenlenerek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu´na sunulan olurlar Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Balya Kayapınar Göleti ile 1220 dekar, Balya Orhanlar Göleti ile 970 dekar, Balya Gökmusa Göleti ile 580 dekar, Balya Dereköy Göleti ile 1560 dekar, Balya Değirmendere Göleti ile 1010 dekar, Dursunbey Odaköy Göleti ile 1580 dekar, Altıeylül Sarıalan Dallımandıra Göleti ile 400 dekar ve Savaştepe Çavlu Göleti ile de 960 dekar araziye su temin edilecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli