Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Orman personeli proje döngü yönetim eğitimine alındı

Orman personeli proje döngü yönetim eğitimine alındı

Hibe niteliğinde Avrupa Birliği Proje Kredilerinden faydalanmak ve bu konuda ilgili birimlerin istemiş olduğu formatta projeler hazırlanmasını sağlamak amacıyla Orman Bölge Müdürlüğü merkez personeli ile muhtelif Orman İşletme Müdürlükleri personel

Hibe niteliğinde Avrupa Birliği Proje  Kredilerinden faydalanmak  ve bu konuda ilgili birimlerin istemiş olduğu formatta projeler hazırlanmasını sağlamak amacıyla Orman Bölge Müdürlüğü merkez personeli ile muhtelif Orman İşletme Müdürlükleri personeline Proje Döngüsü Yönetimi eğitimi verildi.
29 Ocak Çarşamba günü başlayan ve Orman Bölge Müdürlüğü lokalinde gerçekleşen eğitim 24 teknik personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitim, Kepsut Anaokulu Müdiresi Düriye Berber, Balıkesir İş Adamları Derneği Proje Sorumlusu Gökhan Onat  ve Orman Bölge Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Türker Gökşin tarafından verildi.
Yapılan çalışma Balıkesir Valiliği Proje Koordinasyon  Merkezinin 18.12.2013 - 27.12.2013 arasında PDY Eğiticilerin eğitimi programının alt çalışması olarak planlanıp ve yürütüldü. 
Yapılan bu eğitim çalışmasıyla Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünün Proje tanzim kapasitesi arttırılarak yeni projeler yapılmasına imkan sağlanırken, bölgelerin ekonomik kalkınma politikaları desteklendi.
Eğitim sonunda katılımcılara Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Sertifikası verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı