Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Örnek bir çalışma

Örnek bir çalışma

Roman mahallesinde ?uyuşturucu? konulu resim yarışması

Bandırma´da, ağırlıklı olarak Roman vatandaşların oturduğu Çınarlı Mahallesi´nde, ?uyuşturucunun zararları? konulu resim yarışması düzenlendi. 2014 yılında kurulup hâlen başkanlığını Eyüp Demirezen´in yürüttüğü ?Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği? tarafından, ilkokul ve ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada 40 resim yarıştı. Seçici kurulun değerlendirmesine göre, yarışmada birinciliği Engin Can Özmal, ikinciliği Haktan Şahin, üçüncülüğü Arda Demirci kazanırken, Çağdaş Sütoğlu ve Ahmet Can Damgaç´ın resimleri ise mansiyon aldı.
Dernek başkanı Eyüp Demirezen, birinci olan öğrenciye diz üstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülere ise birer kol saati verileceğini belirtirken, şunları söyledi:
?Mahallemizin ismi son yıllarda uyuşturucu ile anılıyor. Bu konuda aylardır eğitici toplantı ve etkinliklerle uyuşturucunun zararlarını anlatıyoruz. Öncelikle de çocuklarımız ve gençlerimizi, uyuşturucudan uzak tutmak amacıyla yoğun bir çaba harcıyoruz. Uyuşturucuyla eğitim yoluyla mücadele konusunda önemli yol aldığımızı söyleyebilirim. Bu çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz. Amacımız, Çınarlı Mahallesi´nden çıkan çocuklarımız ve gençlerimizin, topluma yararlı kişiler olarak yetişmeleridir.?
Yarışmaya katılan resimlerin tümü, mahallede bulunan çeşmenin üzerine yapıştırılarak sergilendi.
Eyüp Demirezen´in başkanlığındaki ?Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği?nin yönetim kurulunda Cem Uzgun, Serkan Kalaycılar, Murat Olçum, Onur Kama ve Bilgin Kalaycılar görev yapıyor.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Örnek çalışma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli