Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

OTDÜ öğretim Görevlisinden Kastri İmarı Brifingi

OTDÜ öğretim Görevlisinden Kastri  İmarı  Brifingi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden Öğretim Görevlisi Cemal İşleyici Erdek Belediye Başkanı, AKPli meclis üyeleri ile belediyede bir araya geldi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden Öğretim Görevlisi Cemal İşleyici Erdek Belediye Başkanı, AKP`li meclis üyeleri ile belediyede bir araya geldi.
Erdek Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen toplantıya, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AKP`li meclis üyeleri Turan Gün, Melek Decan Erarslan, Halil Aydöner, K. Sabri Çağlar, Kastri İmar Platformu Başkanı Ecz. Sedat Önder, belediyenin İmar Dairesi görevlileri ile AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının Kurucu Başkanı Dr. Ömer Erdoğan katıldı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 1980-1988 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlık görevini yürütürken emekliye ayrılan daha sonra ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde öğretim görevlisi olarak ders veren Cemal İşleyici`yi ilçeye davet etme gerekçelerini basın mensuplarına anlattı.
Öğretim Görevlisi Cemal İşleyici hocanın bu işin uzmanı olduğunu toplantıda hazır bulunanlara işaret eden Belediye Başkanı Aysan, 5 Eylül 2012 Çarşamba günü yapılacak belediye meclis toplantısı öncesinde Kastri sorununun çözümünde hızlı ve seri adım atabilmek için İşleyici hocanın ilçeye davet edildiğini belirtti.
Tanıtımın ardından, Öğretim Görevlisi Cemal İşleyici, daha önceden bilgi sahibi olduğu Kastri İmar Konusu hakkında brifing verdi. Yaklaşık 2 saat devam eden brifing sorulu cevaplı devam etti.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli