Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Otomobil yola aniden çıkan ineğe çarptı: 1 yaralı

Otomobil yola aniden çıkan ineğe çarptı: 1 yaralı

Erdek-Ocaklar karayolunda aniden yola çıkan inek sürücü kaza yaptırdı.

Erdek-Ocaklar karayolunda aniden yola çıkan inek sürücü kaza yaptırdı. Erdek´te meydana gelen olayda, Erdek-Ocaklar karayolunda yola aniden çıkan inek sürüsünde yer alan bir ineğe çarpan otomobil sürücüsü yaralandı.
Kaza dün akşam saatlerinde Erdek-Ocaklar karayolunda meydana geldi. Batuhan Kutaş yönetimindeki 10 E 9966 plakalı otomobil Erdek İlçesi´nden Ocaklar Mahallesi istikametine seyir halindeyken aniden yola çıkan inek sürüsünde yer alan bir ineğe çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Batuhan Kutaş yaralandı. Sürücü olay yerine gelen 112 acil ambulansı tarafından Erdek Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yaralı sürücünün durumu iyi olduğu öğrenilirken, otomobilin çarptığı inek telef oldu. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kazanın ardından bir süre araç trafiğine kapatılan karayolu kazaya karışan otomobil ile telef olan ineğin yoldan alınmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.
Vatandaşlar daha öncede Erdek-Ocaklar karayoluna aniden inek sürüsünün çıktığını, bu yolun araç sürücüleri için tehlike arz ettiğinden yakındı.

Haber : Bülent Özgü



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli